Antena Căutare

Scene demne de filmele romantice! Un american și-a cerut iubita în căsătorie, după ce a fost încătușat de poliție: "Pot s-o fac mamă? Pot s-o cer în căsătorie?"

Un bărbat din statul american Oklahoma arestat pentru mai multe mandate pe numele său și-a cerut iubita în căsătorie înainte de a fi dus la închisoare de polițiști, așezându-se în genunchi în fața ei cu mâinile încătușate, relatează luni agenția de presă UPI.

Un bărbat din statul american Oklahoma arestat pentru mai multe mandate pe numele său și-a cerut iubita în căsătorie înainte de a fi dus la închisoare de polițiști, așezându-se în genunchi în fața ei cu mâinile încătușate, relatează luni agenția de presă UPI.

Brandon Thompson se afla la locuința sa din Muskogee, statul Oklahoma, în data de 4 iulie, zi în care sărbătorea atât ziua sa de naștere cât și ziua națională a SUA, când a fost ridicat de poliție pentru un număr de șase mandate de arestare pe numele său.

Cu mâinile în cătușe, Thompson și-a întrebat mama dacă poate să-și ceară prietena în căsătorie. "Pot s-o fac mamă? Pot s-o cer în căsătorie?", a întrebat el, iar mama lui i-a răspuns afirmativ, după care le-a cerut permisiunea polițiștilor să aducă din casă inelul cumpărat de fiul său pentru acest prilej.

"O va cere în căsătorie", i-a spus unul dintre polițiști ofițerului Lincoln Anderson, care a părut să creadă că este vorba despre o glumă.

Cu mâinile încătușate la spate și cu câteva momente înainte de a pleca la închisoare, bărbatul a pus un genunchi în pământ și i-a cerut lui Leandria Keith să-și petreacă restul vieții împreună cu el.

"Te iubesc. Vrei să te căsătorești cu mine? Vrei să fii soția mea, te rog?", i-a spus bărbatul.

Ulterior femeia a mărturisit pentru un post local că și ea s-a îndoit că bărbatul vorbește serios. "Doamne, vorbește serios?, m-am întrebat. Dar știam că voi spune 'da'. Pentru că îl iubesc mult. Am avut suișurile și coborâșurile noastre. Cred că este vorba de dragoste necondiționată, știți despre ce vorbesc?", a declarat ea pentru News on 6.

Pentru că avea mâinile încătușate la spate, Thompson nu putea să-i pună prietenei lui inelul pe deget, așa că unul dintre polițiști i-a scos cătușele și i le-a pus la mâini în față, pentru ca bărbatul să poată face cererea în căsătorie într-un mod tradițional. Cei doi s-au sărutat și Thompson a fost luat de polițiști. El a fost eliberat pe cauțiune în ziua următoare.

"Știu că mă iubește și că putem trece prin orice împreună. Aici ne confruntăm cu tot felul de situații, oricine face alegeri în fiecare zi. Îl iubesc. Sunt gata să-mi petrec restul vieții împreună cu el", a mai spus Leandria Keith.

Se pare că Brandon Thompson nu este primul bărbat din statul Oklahoma care își cere iubita în căsătorie în timp ce se află în arest.

În 2013, un bărbat din Elk City care a fost plasat în arest pentru mai multe mandate emise pe numele său i-a cerut polițistului un răgaz de "cinci minute", explicându-i că era pe cale să-și ceară prietena în căsătorie. Polițistul a fost de acord și a scos inelul din buzunarul bărbatului, dar nu i-a scos cătușele pentru a face cererea în căsătorie.

Nebunie mondială! Kendama a murit, spinnerul nu mai e la modă! Jucăria care trage cu scobitori va cuceri lumea. Știi cât... Ea e femeia cu cel mai frumos posterior din lume! Nu poate ieși din casă fără să nu iasă show de zile mari!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x