Antena Căutare

Scene terifiante cu rechinul Marele Alb care își devorează prada într-o baltă de sânge, capturate de turiști - VIDEO

O filmare șocantă a creat panică pe internet. Câțiva localnici au filmat îngroziți scenele terifiante cu un Marele Alb, un rechin gigant care își devora prada într-o baltă de sânge.

Scene terifiante cu rechinul Marele Alb care își devorează prada într-o baltă de sânge, capturate de turiști - VIDEO Galerie
Scene terifiante cu rechinul Marele Alb care își devorează prada într-o baltă de sânge, capturate de turiști - VIDEO

O filmare șocantă a creat panică pe internet. Câțiva localnici au filmat îngroziți scenele terifiante cu un Marele Alb, un rechin gigant care își devora prada într-o baltă de sânge.

Spectatorii îngroziți pot fi auziți urlând de groază, în timp ce rechinul și prada lui se zbăteau într-o luptă sângeroasă sub apă.

Incidentul a fost surprins cu aparatul foto de către căpitanul unei nave care ducea pasageri într-o tur de vizionare a balenelor în mijlocul mării, lângă Farul Green's Point din Brunswick, Canada.

Scene terifiante cu rechinul Marele Alb care își devorează prada într-o baltă de sânge, capturate de turiști - VIDEO

În clipul, care a fost postat ulterior pe pagina de Facebook Jolly Breeze Tall Ship & Jolly Hurricane Jet Boat, prădătorul poate fi văzut la doar câțiva metri distanță de barcă, în timp ce se plimbă în apă.

Inițial, nu se poate vedea foarte mult, deoarece cea mai mare parte a luptei se desfășoară sub apă, dar apoi aripioarele rechinului iese din mare în timp ce prada lui începe să se răsucească.

Dintr-o dată, apa din jur devine roșie cu sângele victimei rechinului, în timp ce rechinul își continuă atacul. Pasagerii de pe barcă pot fi auziți urlând pe tot parcursul procesului, cu o persoană care plânge în timp ce barca își continuă călătoria.

De când a fost postat videoclipul a devenit deja viral - atrăgând vizionări de 27 de milioane, mulți spunând că nu ar putea crede că o astfel de „vizionare” excelentă a fost surprinsă cu aparatul foto de către echipaj.

Scene terifiante cu rechinul Marele Alb care își devorează prada într-o baltă de sânge, capturate de turiști - VIDEO

O persoană a spus că cei care au postat videoclipul au avut „o vară uimitoare și plină de experiențe” - după ce același echipaj a fost martor la un alt mare atac de rechin alb, luna trecută.

Atacul a fost capturat de un pasager în vârstă de șase ani la bordul navei Jolly Breeze Tall, din nou, în timpul unui tur de observare a balenelor.

Erika Head, un membru al echipajului Jolly Breeze, a declarat că pasagerii CTV News Atlantic doar urmăreau balenele atunci când „dintr-o dată am văzut aripioare”.

În mod similar celui mai recent videoclip postat pe pagina navei, marea s-a înroșit de sânge în timpul atacului, în care rechinul și-a devorat ușor prada.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursă: UNILAD

Google Earth a elucidat un mister vechi de 20 de ani! O pată pe ecran s-a dovedit a fi cadavrul unui bărbat... Și-a pierdut telefonul în care avea poze și înregistrări cu mama sa moartă: "Când îmi e dor de ea, îi ascult vocea....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x