Antena Căutare

Schimbări MAJORE la Facebook! Toți utilizatorii vor fi afectați de noile modificări ale site-ului de socializare

Potrivit unui anunţ publicat pe pagina media.fb.com, reţeaua de socializare a introdus de marţi noi reguli privind afişarea conţinutului în fluxul de ştiri (newsfeed) al utilizatorilor.

Potrivit unui anunţ publicat pe pagina media.fb.com, reţeaua de socializare a introdus de marţi noi reguli privind afişarea conţinutului în fluxul de ştiri (newsfeed) al utilizatorilor.

Astfel, în cazul utilizatorilor care au puţini prieteni sau prieteni care publică foarte puţin conţinut pe Facebook, reţeaua a modificat regula referitoare la restricţiile de afişare a postărilor multiple consecutive din partea aceleiaşi surse, oferind astfel utilizatorilor care doresc să petreacă mai mult timp online, mai mult conţinut din partea prietenilor şi paginilor pe care aceştia le urmăresc, anunță Mediafax.

Facebook spune că, în urma sondajului efectuat în rândul utilizatorilor reţelei de socializare, mulţi dintre aceştia s-au plâns de faptul că ratează postări importante din partea prietenilor şi ale altor surse pe care le urmăresc.

Pentru a rezolva această problemă, algoritmul de afişare a conţinutului a fost modificat pentru a permite o poziţie superioară în newsfeed a postărilor directe din partea prietenilor şi a celor cu care utilizatorii interacţionează cel mai des pe platforma online, cum ar fi fotografii, videoclipuri, linkuri şi actualizări ale "statusului".

„Ajutor, FOC!” Pompierii au intrat în casa cuprinsă de incendiu, dar au rămas ȘOCAȚI când au văzut cine striga! Nu erau ... S-a născut cu un DEFECT, dar asta i-a salvat viața și l-a făcut mascota locului! „A supraviețuit miraculos!” Uite ce est...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x