Antena Căutare

Scriitorii producției The Simpsons au mărturisit "cum prezic viitorul"

De la jucării noi, până la Donald Trump devenind președinte, nu este un secret că The Simpsons a fost în fruntea multor decizii importante.

De la jucării noi, până la Donald Trump devenind președinte, nu este un secret că The Simpsons a fost în fruntea multor decizii importante. Acest show de televiziune a reușit să prevadă unele lucruri în moduri diferite, câteodată chiar au șocat.

Acum, scriitorii spectacolului au dezvăluit exact cum reușesc să "prezică viitorul" și este mult mai puțin conspirativ decât ai putea crede.

Într-un interviu acordat postului Radio 1 Newsbeat, scriitorul Stephanie Gillis a explicat modul în care aceștia caută în mod constant viitorul, prin faptul că trebuie să încerce să "ghicească" ce se va întâmpla în următoarele luni.

Stephanie a spus: „Suntem un tip de futurologi în care scriem cu 10 luni înainte, așa că încercăm să ghicim ce se va întâmpla”.

Din această cauză, este mai mult decât probabil ca ei să obțină jackpot-ul și să facă predicții corecte, mai ales atunci când consultă lucrurile care s-au întâmplat deja pentru a-și informa deciziile.

De exemplu, o previziune a lui Donald Trump: un alt scriitor al show-ului, Al Jean, a explicat cum "caută o celebritate amuzantă, care ar fi fost președinte după anul 2000", iar Trump deja afirmase că va candida.

Scriitorul, care a fost cu Homer și cu echipa de la începutul spectacolului în 1989, a continuat să spună: „Dacă o previziune este estimată suficient, atunci 10% se va dovedi adevărat.

Jean a explicat, de asemenea, cum un episod care a fost difuzat cu mult înainte de atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, care a oferit multe zile de lucru pentru teoreticienii conspiraționiști atunci când au prezis 9/11, a fost pur și simplu o coincidență masivă.

Scriitorii producției The Simpsons au mărturisit "cum prezic viitorul"

În episod, familia se îndreaptă spre New York și cumpără o revistă care are cuvintele '9 dolari' pe ea lângă o imagine a Turnurilor Gemene și în cele din urmă arăta ca 9/11. Cu toate acestea, Jean a spus că a fost "pură coincidență".

Cu toate acestea, previziunile nu se opresc aici. Show-ul a fost, de asemenea, cunoscut pentru că a prezis performanța Super Bowl a lui Lady Gaga, jocul Battle Thrones King's Landing, preluarea de către Disney a lui Fox și legalizarea marijuanei.

Sursă: UNILAD

Femeia care s-a căsătorit cu fantoma unui pirat, a divorțat de el pentru că „o folosea”: „Jack era practic un vampir en... O tânără de 22 de ani și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat de 52: ”Lumea crede că e tatăl meu!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x