Antena Căutare

Scrisoare deschisă către toate pițipoancele tatuate! Ce mesaj a transmis o bloggerița din România fetelor care își doresc să fie sexy

O cunoscută bloggeriță din România, pasionată de artă, a lansat pe internet o scrisoare dedicată fetelor care au ales să își deseneze pe trup mai multe inscripții, de multe ori fară pic de însemnătate, banale sau chiar dizgrațioase. Mesajul ei, intitulat “Scrisoare deschisă către toate pițipoancele tatuate”, este o critică dură la adresa acestor fete.

O cunoscută bloggeriță din România, pasionată de artă, a lansat pe internet o scrisoare dedicată fetelor care au ales să își deseneze pe trup mai multe inscripții, de multe ori fară pic de însemnătate, banale sau chiar dizgrațioase. Mesajul ei, intitulat “Scrisoare deschisă către toate pițipoancele tatuate”, este o critică dură la adresa acestor fete.


„Salutare fetele mele dragi! Sau ca să vorbesc pe limba voastră: Sal, fetili!

Nu am știut cum să mă simt astăzi când am dat peste câteva dintre profilele voastre. Am văzut observat următoarele: ascultați manele, aveți botox, extensii de gene, păr și mai știu eu de ce. Sunteți prăjite de solar și aveți profesii în aria dansatoarelor, videochatistelor, animatoarelor. Am uitat să zic, aveți multe tatuaje. Poate un sleeve desenat prost, poate un tribal pe tot piciorul, un tramp stamp sau un fluturaș discret deasupra fundului.

O, Doamne! Imagini INTERZISE MINORILOR: Loredana Chivu și-a refăcut tatuajul din zona intimă în fața camerelor de filmat

Dacă te-ai încadrat în tot ce-am zis până acum, ar trebui să citești în continuare.

Tu care habar nu ai de ce te-ai tatuat, dar e cool doar pentru că are și Ruby un tatuaj.
Tu care ți-ai făcut ditai tribalul pe tine și nu știi că un tribal înseamnă de fapt că aparții unui trib, poate maori, poate polinezian.
Tu care ai vrut un tatuaj micuț, nu la vedere și-apoi ți-ai tras o serie de silicoane pe care-ai tatuat buzele manelistului tău preferat.
Cu tine vorbesc.
Tu care ai interpretat greșit arta străveche a tatuajului.
Tu care vrei ai vrut neapărat un tatuaj, dar nu ai știut ce așa că ți-ai făcut unul doar ca să fie acolo.
Tu cu numele fostului tău tatuat deasupra buricului.",
a scris fata pe blogul sau.

Indignată de faptul ce "pițipoancele" au ales să își tatueze desene cat se poate de banale și prost realizate, bloggerița le-a dat cateva sfaturi într-o manieră nu foarte amiabilă.

GALERIE FOTO! Vedete cu tatuaje neinspirate!


„Vrei să te învăț niște treburi despre tatuaje?
Când te tatuezi le arăți celor din exterior interiorul tău. Îți transformi trupul într-o planșă și marchezi evenimente importante din viața ta, dar, cel mai important, transmiți un anumit mesaj. Tu știi ce mesaj transmiți? Toate fetele tatuate sunt ca mine. Nu zic că-i un lucru rău să fii femeie descurcăreață, dar nu vrea nimeni să fie desemnată drept pițipoancă pentru că are tatuaje.
Mi se pare că se cam încurcă lucrurile.
Dragă pițipoancă manelistă, sfatul meu pentru tine este să te umpli de tribale la fel cum te umpli de…CHEF de CHEF la petrecerile pe la care ți-o arzi. Ai grijă ca dragonul dintre sâni să nu-ți lovească iubițelul peste burtă atunci când stai în genunchi ca să-i preamărești talentele.
Nu sunt aici să te învăț istorie.
Nu sunt aici să te jignesc.

Sunt aici cu câteva rugăminți:
1. Dacă vrei un tatuaj, caută măcar pe Internet ceva care să te reprezinte.
2. Gândește-te bine înainte să te tatuezi. Nu o face doar pentru că Vasilica Lenișoară, coafeza de la 5, are și arată bine.
3. Nu îți faci sleeve pentru că mă simt nevoită să îți explic iar primele 2 rugăminți. Doar pentru că are Ruby, nu trebuie să ai și tu.
4. Articolul ăsta e scris de un om întristat de societatea lipsită de cultură în care trăiește. E scris de un om care s-a săturat să fie comparat cu voi. Dansatoare, animatoare, dame de companie, inculte. Săturat să fie asociat cu oameni de speța asta. Nu îți face tatuaje dacă nu îți reprezintă aura manelistică! TE ROG!
5. Nu îți asorta tatuajul cu inelul din buric lung până la glezne.
6. Mai bine mai bagă o manea decât să-ți mai faci un tatuaj pentru că are RIHANA. (citit fix așa).
Dragă pițipoancă, nu ajuți deloc la evoluția societății în care trăim. Din cauza ta, suntem încă în peșteră. Din cauza ta, toată lumea spune că suntem ca tine. Ca voi.
Încetează și mai dă o tură la solar. Lasă tatuajelor că Ruby nu e sigur manelistă ca tine.

Să fii tatuat înseamnă mai mult decât ce am zis până acum. Și nu, dacă ai un fluturaș pe tine și două scrisuri nu înseamnă că ești tatuat. Înseamnă, în ciuda tuturor lucrurile pe care le auzim prin filme, că ai o anumită cultură, muzicală sau artsy. Nu ne mai distruge imaginea și stai la tine-n curte împreună cu restul găinilor portocalii, dătătoare din buric!"

FOTO: Nimeni n-a mai văzut așa ceva! Monstrul scos din ocean a speriat o lume întreagă!... Galerie FOTO: Şi-a tatuat pe braţ desenele făcute de fiul lui! Rezultatul este spectaculos şi a adunat mii de vizualizăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x