Scrisoarea EMOŢIONANTĂ a lui Charlie Chaplin către fiica sa! "Eu am plâns mai mult decât au râs ei"

Dintre cei 12 copii ai săi, Charlie Chaplin a avut o afecţiune aparte pentru Geraldine! În anul 1965, acesta îi trimitea o scrisoare deosebită

Dintre cei 12 copii ai săi, Charlie Chaplin a avut o afecţiune aparte pentru Geraldine! În anul 1965, acesta îi trimitea o scrisoare deosebită.

"Fetiţa mea!

Acum este noapte. Noaptea de Crăciun. Toţi soldaţii înarmaţi din mica mea cetate au adormit. Fratele tău şi sora ta dorm. Chiar şi mama ta doarme. Aproape că nu am trezit puişorii adormiţi, când m-am pornit în camera asta semi luminată.

Cât eşti de departe de mine! Şi să orbesc dacă nu văd imaginea ta în faţa ochilor mei tot timpul. Portretul tău stă aici pe masă şi aici, în inima mea. Dar unde eşti tu?

VEZI AICI CONTINUAREA SCRISORII EMOŢIONANTE

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri