Antena Căutare

Scrisoarea unei femei de 107 ani, care a trecut prin două Războaie Mondiale și gripa spaniolă. Mesajul transmis oamenilor

Nancy Stewart, o femeie de 107 ani din Irlanda, a supraviețuit celor mai grele perioade din istorie. Ea a trecut prin două războaie mondiale și gripa spaniolă, pierzându-și soțul și doi copii.

mana unei femei batrane care scrie Galerie
Scrisoarea unei femei de 107 ani, care a trecut prin două Războaie Mondiale și gripa spaniolă. Mesajul transmis oamenilor | profimedia

Nancy Stewart, care a ajuns să fie cea mai în vârstă femeie din Irlanda, a dorit să își serbeze ziua de naștere lăsând un mesaj cutremurător pentru întreaga omenire, încurajându-i pe cei care luptă împotriva COVID-19.

Ea și-a sărbătorit aniversarea în pandemie, fără să se lase copleșită de vremurile grele. Nancy Stewart explică importanța gândului bun și nutrirea speranței atunci când vremurile sunt întunecate. Tot ce putem face este să le oferim celor din jur dragostea și aprecierea de care au nevoie, privind cu speranță către viitor.

Nancy Stewart le cere oamenilor să fie mai buni și mai răbdători

Scrisoarea ei adresată tuturor a fost postată de strănepoata sa pe Facebook și a primit peste 43.000 de distribuiri. Nancy Stewart îi încurajează pe toți să continuă să creadă că lucrurile se vor înbunătăți, vorbind din propria experiență, după multe pierderi omenești suferite. Ea a reușit să rămână optimistă chiar și în cele mai grele perioade.

nancy stewart

Scrisoarea unei femei de 107 ani, care a trecut prin două Războaie Mondiale și gripa spaniolă. Mesajul transmis oamenilor

facebook/LIVINGANDLAUGHINGWITHLOU/

Femeia povestește că soțul ei a murit într-un accident în 1989 și cele două fiice gemene ale sale, Margaret și Anne, au decedat în 2007, respectiv 2010. De-a lungul anilor și-a pierdut toți prietenii, dar se consideră norocoasă pentru că mai are trei fiice și un fiu, dar și 84 de strănepoți, stră-strănepoți și stră-stră-strănepoți.

În scrisoarea ei către lume, Nancy îi încurajează pe toți să fie mai buni și mai răbdători, spunând că se roagă pentru ei. Ea se consideră dovada vie că se poate supraviețui până și în cele mai grele perioade din istorie și cu toții vom reuși să trecem de această pandemie care se va transforma curând într-o amintire, povestește ea, conform dailymail.co.uk.

Tehnologia și progresul au făcut-o pe Nancy să se adapteze la lumea modernă. Dat fiind faptul că e acasă în izolare din luna martie, Nancy comunică cu membrii familiei și prietenii săi prin video call.

Bărbatul de 61 de ani, căsătorit și cu trei copii, care poartă fustă și tocuri. Ce spune soția lui... 90% din oameni greșesc răspunsul la acest test de atenție și inteligență. Crezi că reușești să răspunzi corect?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x