Antena Căutare

Se aprind mai ceva ca o flacără! Topul zodiilor care fac scandal din orice! Văd un sâmbure de zarvă oriunde!

 Aceste zodii sunt puse mereu pe scandal și au chef mai mereu de ceartă. 

Aceste zodii sunt puse mereu pe scandal și au chef mai mereu de ceartă.

Acestea sunt trei zodii care își pierd cumpătul ușor, iar o ceartă cu ele este ultimul lucru pe care ți-l dorești. Se pricep de minune să facă scandal și cu greu le poți calmă, odată ce au dat frâu liber nervilor.

Iată care sunt cele trei zodii care fac scandal!

Locul 3 – Săgetător

Sagetatoilor le place să se contrazică, iar atunci când nu ești de acord cu ceea ce zic, încep să se certe cu ține. Le place să între în tot felul de conflicte și caută scandal doar de dragul de a avea o dispută cu cineva. Sunt foarte critici cu cei din jur, uneori extrem de insensibili atunci când au o problemă.
Nativii acestui semn zodiacal sunt firi vulcanice, care erup în momentul în care au impresia că sunt luați peste picior sau că cineva încearcă să îi pună într-o lumina proastă.

Locul 2- Fecioară

Când un nativ Fecioară se simte neglijat sau are impresia că cei din jur îl tratează urât, nu stă prea mult pe gânduri și pornește o ceartă. Cei născuți sub acest semn zodiacal au mereu câte un motiv de nemulțumire și, deși nu sunt firi colerice, se pricep să facă scandal.

Atunci când se simț indispuse, Fecioarele reușesc să tăie cheful celor din jur și parcă ajung să îi molipsească cu indispoziția lor și pe cei din jur.

Locul 1 – Berbec

Berbecii sunt maeștri când vine vorba de scandal. Pur și simplu găsesc motiv să izbucnească nervos din orice lucru minuscul. Din tot zodiacul, nativii Berbec sunt cei mai predispuși la ceartă și la ieșiri violențe.
Impulsivitatea lor caracteristică îi face să nu se gândească de două ori înainte de a trece la acțiune, iar dacă s-a enervat nu așteaptă să se calmeze și iese la atac.

Sursă: Huff.ro

Nici la Cannes nu vezi aşa ceva! Maşini de lux, bijuterii şi ţinute de MII de EURO la o nuntă din Alexandria... Omenirea se apropie de sfârșit? ĂSTA este anul în care APOCALIPSA va veni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x