Antena Căutare

Se apropie Sfârșitul? Ochiul lui Dumnezeu, pe cer. Imaginea care i-a șocat pe toți muritorii de rând! "Este înfricoşător!"

Un fotograf amator a imortalizat un nor inedit deasupra capitalei Kazakhstanului. Imaginea pare să semene cu un ochi ce veghează din cer.

Un fotograf amator a imortalizat un nor inedit deasupra capitalei Kazakhstanului. Imaginea pare să semene cu un ochi ce veghează din cer.

Cel ce a realizat fotografia a observat "ochiul" la câteva zile după ce a făcut fotografia, scrie boredpanda.com. Imaginea a devenit virală, iar părerile internauților nu au întârziat să apară .

Postarea a adunat sute de comentarii: "Big Brother te veghează întotdeauna", "Este înfricoşător, dar măcar ştim că este doar o iluzie din vapori de apă şi lumină. Strămoşii noştri ar fi considerat asta un fel de profeţie sau un semn rău", "Illuminati confirmat".

Fetița crescută de câini face senzație pe internet! Patrupedele au grijă de ea de parcă ar fi puiul lor! (VIDEO)... O dată, de două ori, tot timpul! O pisică a cucerit internetul după ce a fost filmată cum traversează strada numai pe tr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x