Antena Căutare

Se apropie sfârșitul? Un supermarket a scos la vânzare un kit de supravieţuire, în caz de Apocalipsă: 36.000 de porții de mâncare, care expiră în 25 de ani

Un kit de supravieţuire în valoare de aproape 6000 de dolari, care include mâncare pentru aproape un an pentru o familie, a fost pus la vânzare într-un supermarket.

Un kit de supravieţuire în valoare de aproape 6000 de dolari, care include mâncare pentru aproape un an pentru o familie, a fost pus la vânzare într-un supermarket.

Kitul asigură 36.000 de porţii de mâncare cu termen de valabilitate foarte mare, unele chiar şi de 25 de ani, potrivit Independent. Un adevărat festin, chiar şi în cazul unei apocalipse. Pachetul conține cereale, fructe, legume, proteine, lactate.

Clientul se va bucura de maximă discreție, la livrare, astfel încât, în cazul în care apare vreun cataclism, omul să nu aibă parte de neplăceri din partea altor oameni.

Moștenirea geniului din fizică pentru viitor: știe cum o să vină sfârșitul lumii!... Tradiția IEPURAȘULUI de Paște. De unde provine și ce nu știai despre ea...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x