Live acumGazda perfecta (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Se joacă cu tigrii, face duș cu cimpanzeii și chiar se luptă cu elefanții! Acest tânăr se intitulează un „Tarzan modern”

Kody Antle, care a crescut printre animale sălbatice și a interacționat cu ele în mod normal, este considerat un „Tarzan modern“ sau Tarzan din viața reală. Videoclipurile postate pe profilul său de Instagram au cucerit internauții și au făcut înconjurul lumii.

Kody Antle, care a crescut printre animale sălbatice și a interacționat cu ele în mod normal, este considerat un „Tarzan modern“ sau Tarzan din viața reală. Videoclipurile postate pe profilul său de Instagram au cucerit internauții și au făcut înconjurul lumii.

How I shower 🚿🧼🦍🦍

A post shared by Kody Antle (@kodyantle) on

Antle, fiul doctorului Bhagavan Antle, fondatorul safariului Myrtle Beach din Carolina de Sud, are peste un milion de urmăritori pe Instagram, unde postează videoclipuri în care se joacă cu tigrii, se scaldă cu cimpanzeii și este chiar rostogolit de un elefant, dar pentru că a interacționat într-un mod prietenos cu animalele sălbatice pe profilul său de Instagram, care este deja o senzație, el primește și critici pentru presupusa lipsă de libertate a creaturilor.

După cum se știe, Tarzan este un personaj fictiv creat de Edgar Rice Burroughs. A apărut pentru prima dată în revista pulpă All Story Magazine în octombrie 1912, ulterior adaptată ca un roman, pe lângă faptul că a fost adaptată de nenumărate ori, mai ales în benzi desenate, precum și în film și televiziune.