Antena Căutare

Secretele de la Fatima. PROFEȚIA care dă fiori lumii. Va veni un cutremur care va...

Apar noi dezvăluiri despre secretele de la Fatima, confirmate în trecut şi de Papa Benedict al XVI-lea. Arhiepiscopul Capovilla, acuzat de tăinuirea secretelor, îl contrazice pe papă.

Apar noi dezvăluiri despre secretele de la Fatima, confirmate în trecut şi de Papa Benedict al XVI-lea. Arhiepiscopul Capovilla, acuzat de tăinuirea secretelor, îl contrazice pe papă.

Capovilla este singurul supraviețuitor acuzați de tăinuirea celui de-al treilea secret de la Fatima. Acesta spune că nu există niciun al treilea sau al patrulea secret și că totul este o fabulație. Ce e interesant e faptul că fostul papă, Benedict al XVI-lea, îl contrazice. Conform legendei, Fecioară Măria s-ar fi arătat în anul 1917 unor copii, pe un câmp din Portugalia. Maica Domnului a dat mai multe avertismente, iar unele dintre ele au fost păstrate în secret până în ziua de azi.

Toate cele trei secrete au fost transcrie de unul dintre cei trei copii care au văzut-o pe Fecioară Maria la Fatima, Lucia. Lucia Dos Santos a devenit între timp călugăriță și a păstrat cu sfintentie informațiile primite de la Fecioara Maria la arătarea Ei. Se spune că printre secretele de la Fatima, s-ar strecură și un al patrulea, în care Maica Domnului vorbește despre sfârșitul lumii așa cum o știm acum. Printre profețiile care dau fiori se număra una groaznică.

Despre cutremurul de opt ore

Cei care cred în teoria profeției apocaliptice făcute de Fecioară Măria spun că acest cutremur se va produce într-o iarnă, cu 10 minute înainte de miezul nopții. Cutremurul care va dură 8 ore nu va fi cel care va extermina lumea, ci va fi abia al treilea semn al Apocalipsei. Se spune că acest cutremur va devasta complet axă planetei noastre și va ține lumea în întuneric timp de 3 zile.

„Secretul conține date privitoare la pericolele care amenință credința și viață creștinătății și, prin urmare, întreagă lume. Se referă, de asemenea, la importantă ultimelor noastre zile. (.) Cel de-al treilea secret conține lucruri care au fost deja anunțate de Scriptura”, recunoștea fostul papă, Joseph Ratzinger, cunoscut că Papa Benedict al XVI-lea.

Sfatul zilei de duminică pentru fiecare zodie! Unii nativi primesc vești excelente, în timp ce alții trebuie să ia deciz... Avertismentul savantului Stephen Hawking este înfiorător! Ce se va întâmpla cu omenirea în viitor întrece orice imaginaț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x