Antena Căutare

Secretul anului de naștere. Ce spune ultima cifră a anului în care te-ai născut despre tine

Ultima cifră a anului tău de naștere este deosebit de importantă. Aceasta favorizează una din cele 5 elemente de bază în Feng Shui. Și acest element definește cele mai însemnate momente în destinul tău.

Ultima cifră a anului tău de naștere este deosebit de importantă. Aceasta favorizează una din cele 5 elemente de bază în Feng Shui. Și acest element definește cele mai însemnate momente în destinul tău.

Conform calendarului chinezesc antic, pe baza căruia se orientează horoscopul oriental, cele cinci elemente de bază – Lemnul, Focul, Pământul, Aerul și Apa – ne conduc viața și formează relația de cauză-efect.

Astrologii consideră că aceste elemente exercită o influență puternică nu doar asupra naturii omenești, ci și asupra caracterului acesteia. Ele determină organizarea mentală, obiceiurile și preferințele personale.

Dacă ultima cifra a anului este:

0 sau 1, anul este caracterizat de elementul Metal
2 sau 3, anul este caracterizat de elementul Apă
4 sau 5, anul este caracterizat de elementul Lemn
6 sau 7, anul este caracterizat de elementul Foc
8 sau 9, anul este caracterizat de elementul Pământ

1. Metal

Elementul metal este simbolul flexibilității și al concentrării. Ești o persoană hotărâtă, perseverentă, care se bazează pe propriile puteri. Ai o fire rezervată, cu o mare nevoie de spațiu personal, de aceea ceri celor dragi să îți ofere libertate. Unele persoane te pot considera sofisticat și pretențios.

Ajuți mereu oamenii și porți de grijă celor dragi, însă niciodată nu mergi să ceri ajutor de la alții. Prin acest comportament independent al tău atragi respectul anturajului. Nu suporți ca cineva să se amestece în viața ta sau să îți dea sfaturi fără să i le ceri.

Pe plan profesional ești ambițios și ai noroc în afaceri. Savurezi viața prosperă cu tot ceea ce îți poate oferi ea: lux, confort și libertate. În mod paradoxal, deși cauți aprecierea publică și aplauzele, totodată vrei să fii lăsat în pace. Îți creezi propriul tău succes, construindu-ți destinul pe care ți-l dorești cu multă concentrare și focalizare. Nu este bine ca cineva să te înfrunte căci îl vei înfrange repede.
Un punct slab al tău este în relațiile cu cei din jur, deoarece ai un spirit critic accentuat și esti încăpățânat. Relațiile tale amoroase pot fi dificile și se pot termina dacă partenerul nu este dispus să te urmeze în ambițiile tale. Ceri foarte mult de la tine, precum și de la cei dragi.

2. Apă

Apa simbolizează adaptabilitatea și fluiditatea. Ești o persoană empatică, sensibilă și creativă. Intuiția ta este foarte bună. Vorbești mult, fiind un partener de conversație plăcut, însă posezi și abilitatea secretă de a influența gândurile altora. Fiind deosebit de abil în manipulare adesea îți stăpânești partenerul de cuplu fără să fii agresiv și fără să te cerți.

În general, toată lumea te consideră o persoană drăguță. Ești capabil să îi utilizezi pe ceilalți într-un mod foarte practic pentru a-ți atinge scopurile. Acționezi cu fluiditatea unui râu, afectând mediul tău înconjurător cu puterea ta interioară și cu calmul tău fermecător. Câștigi cu ușurință încrederea și afecțiunea altora și apoi aceștia te urmează oriunde vrei tu.

Îi faci pe toți să se simtă speciali, apreciind talentele unice în fiecare persoană. De aceea te pricepi atât de bine să lucrezi cu oamenii și să închei afaceri.

Punctul tău sensibil se află în faptul că încerci să fii mereu plăcut și de aceea îți poti altera personalitatea, devenind nehotărât, pasiv și deprimat. Va trebui să fii atent în special în relația de cuplu ca partenerul iubit să nu abuzeze de toleranța ta.

Citește mai departe!

Comoară DESCOPERITĂ în ROmânia! Așa ceva nu s-a mai văzut! O echipă de cercetători a dat verdictul!... De NECREZUT! Cum au ajuns cercetătorii se creeze VIAȚĂ din două mame...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x