Antena Căutare

SECRETUL ce zdruncină ISTORIA ROMÂNILOR! „Este uimitor ce am DESCOPERIT aici, România NU mai poate fi privită LA FEL!”

O descoperire recentă a cerceătorilor americani zdruncină din temelii istoria României.

O descoperire recentă a cerceătorilor americani zdruncină din temelii istoria României.

În zona Olteniei a fost descoperită cea mai veche așezare omenească cu bordeie (18.000 ani î.Hr.). Tot în această zonă a fost descoperite dovezi ce atestă faptul că aici au început activitățile de minerit și totodată, aici a fost găsită cea mai veche scriere din lume. România deține astfel elemente de-o importanță istorică incontestabilă pentru întreaga lume.

Vestiți filosofi precum Platon și Socrate au vorbit în scrierile lor despre Dacia și despre cei mai buni medici ai timpului care ar fi trăit aici. Testele amănunțite au arătat că deși românii au avut parte de numeroase invazii, aceștia și-au păstrat puritatea genetică.

Descoperirea este deosebit de importantă, dar deocamdată nu se vorbește foarte mult despre asta. Aceste dovezi arată faptul că țara noastră are o istorie mult mai îndelungată și mai complexă decât cea surprinsă în cărți, dar aceste lucruri au fost tăinuite foarte mult timp, pentru a nu zdruncina istoria românilor așa cum o știm astăzi.

„A început DEJA, pericolul este APROAPE”! Omenirea se apropie rapid de ÎMPLINIREA PROFEȚIEI!... Horoscopul iubirii pentru fiecare semn din zodiacul Indian! Ce te aşteaptă în 2015...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x