Antena Căutare

Secretul din capsator! La ce folosește segmentul metalic?

Dacă ai folosit măcar o dată în viață un capsator atunci cu siguranță ai observat partea metalică de la bază. Totuși, puțini sunt cei care știu care este cu adevărat rolul acesteia!

Dacă ai folosit măcar o dată în viață un capsator atunci cu siguranță ai observat partea metalică de la bază. Totuși, puțini sunt cei care știu care este cu adevărat rolul acesteia!

În graba treburilor de zi cu zi, mai ales dacă vorbim despre o muncă stresantă de birou, puțini sunt cei care își mai valorifică simțul de observație. Totuși, au fost și persoane care s-au întrebat la ce folosește segmentului metalic de la baza unui capsator.

Recent, pe internet a apărut un clip video în care misterul este elucidat, spre marea ușurare a tuturor. În imagini poți vedea nu numai care este întrebuințarea principală a acestui accesoriu de birou, ci poți învăța și un truc extrem de util! La ce folosește segmentul metalic?

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai exact, partea metalică despre care vorbim este ajustabilă și, așezată în poziția opusă celei inițiale, poate schimba modelul de prindere al capsei, cu îmbinările spre exterior.

Acest lucru te poate ajuta să desprinzi mai ușor capsa atunci când vrei să separi foile prinse inițial, fără mai fie nevoie să folosești un pix sau un creion cu care (aproape mereu) înțepi foile accidental. Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi cum se face!

Cel mai tare frizer! Își tunde clienții cu drujba (VIDEO)... Povestea unei tinere ce-ți va da fiori! A născut un copil perfect sănătos în timp ce era în comă, iar patru ani mai târz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x