Antena Căutare

Șeful de firmă care și-a îmbogățit angajații în ultimii ani. Cum i-a ajutat pe 74 de subalterni să facă avere

CEO-ul unei companii cu sediul în Manchester și-a ajutat 74 de angajați să devină milionari după ce le-a oferit un total de 1 miliard de lire sterline în acțiuni.

Matt Molding, în vârstă de 48 de ani, este fondatorul The Hut Group
CEO-ul unei companii cu sediul în Manchester și-a ajutat 74 de angajați să devină milionari după ce le-a oferit un total de 1 miliard de lire sterline în acțiuni | Shutterstock.com

Matt Molding, în vârstă de 48 de ani, este fondatorul The Hut Group și spune că își sprijină, în acest fel, colaboratorii de mai bine de zece ani.

Printre aceștia, 430 la număr, se numără șoferi, lucrători producție și secretari, locuri de muncă adesea trecute cu vederea atunci când se oferă bonusuri.

”Am creat mai mulți milionari decât orice altă companie din istoria corporației britanice. Acțiunile sunt cadou, nimeni nu a plătit pentru ele. Am schimbat cu adevărat atâtea vieți.”, a spus el pentru publicația Mirror.

Dintre cei care au primit acțiuni, 74 sunt acum milionari datorită faptului că firma s-a bucurat de succes exponențial în ultimii ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și, încurajat de acest lucru, Molding a adăugat că intenționează să acorde mai multe acțiuni celor care lucrează pentru el.

Concret, se gândește să ofere suma de 175 milioane de lire sterline pentru cei care ajută la prosperarea afacerii sale.

Câte acțiuni mai are Matt Molding la compania sa

În prezent, Matt deține doar 17% din compania care valorează 1,6 miliarde de lire sterline. Nu își folosește nici salariul, pe care alege să-l doneze.

El a înființat The Hut Group cu 500.000 de lire sterline în 2009, când a achiziționat lanțul de retail Zaavi.co.uk.

Câștigă mii de lire datorită modul inedit în care gătește. Cum arată femeia care se filmează în bucătărie acoperită doar... Cele mai "în tendințe" clipuri de pe Youtube în 2020. Ce video a strâns 29,186,284 de vizualizări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x