SELFIE-uri făcute cu doar câteva clipe înainte de moarte! De la accidente de maşină, până la căderea în gol de la înălţimi ameţitoare

 
+5 click pentru
galerie


Pentru un selfie reuşit şi mii de Like-uri, unele persoane sunt în stare să îşi rişte şi viaţa. Imaginile de mai jos au fost surprinse cu doar câteva clipe înainte de moarte. Cum un simplu gest poate deveni letal...

1. Xenia Ignatyeva, 17 ani, a vrut să-şi impresioneze prietenii şi s-a fotografiat pe un pod, la o înălţime ameţitoare. Imediat după ce a terminat de fotografiat, tânăra s-a dezechilibrat şi a căzut peste un cablu de înaltă tensiune.

2. În decembrie 2012, cântăreaţa pop Jenni Rivera şi-a făcut un selfie chiar înainte de decolarea avionului privat în care se afla. Aeronava s-a prăbuşit însă, toţi pasagerii pierzându-şi viaţa.

3. În iulie 2014, Gary Slok şi mama lui s-au fotografiat în avion, înainte de decolarea din Amsterdam. Cei doi s-au numărat printre pasagerii zborului Malaysia Airlines MH17, care s-a prăbuşit în Ucraina.

4. În mai 2014, celebrul muzician reggaeton Jadiel s-a fotografit înainte de accidentul fatal de motocicletă, în care şi-a pierdut viaţa. Tânărul tocmai publicase poza pe Instagram.

5. În 2014, Cortney Sanford s-a fotografiat în maşină, în timp ce cânta melodia Happy, a lui Pharrel Williams. Femeia se afla la volan, iar câteva secunde mai târziu a pierdut controlul maşinii, a intrat într-un copac şi a murit pe loc. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe