Antena Căutare

Semnele Apocalipsei s-au înmulţit! Iată ce s-a întâmplat zilele trecute!

O scenă parcă ruptă din Vechiul Testament s-a petrecut zilele trecute. Miliarde de lăcuste au invadat cerul, iar acesta nu este singurul fenomen îngrijorător. Semnele care prevestesc sfârșitul lumii s-au înmulţit pe tot globul.

O scenă parcă ruptă din Vechiul Testament s-a petrecut zilele trecute. Miliarde de lăcuste au invadat cerul, iar acesta nu este singurul fenomen îngrijorător.

Semnele care prevestesc sfârșitul lumii s-au înmulţit pe tot globul. Imagini desprinse parcă din filmele despre Apocalipsă s-au derulat în capitala Madagascarului, Antananarivo. Cerul s-a întunecat după ce miliarde de lăcuste au invadat oraşul. Imaginile te duc cu gândul la povestea exodului biblic.

"Lăcustele vor acoperi fața pământului, încât acesta nu se mai poate vedea. Vor intra în casele celor cu funcţii, dar şi în ale egiptenilor de rând - va fi ceva ce nici părinţii sau strămoşii voştri nu au mai văzut de când au pus piciorul pe acest pământ" Acestea au fost cuvintele lui Moise, către Faraon. În Biblie se mai spune că un alt semn al începutului Apocalipsei va fi când peștii vor muri în mări și oceane, iar sângele lor va înroși apele. Și, ca o coincidență deloc de neglijat, Mississippi a devenit râul morții pentru sute de mii de pești.

Proiectul amplu care va schimba viitorul omenirii: Orașul din Cer, conceptul INEDIT al unor arhitecți!... Obiect cu o valoare inestimabilă! Sute de persoane se "bat" pentru un costum spaţial pentru câini, folosit în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x