Antena Căutare

Semnele care îți indică faptul că ai avut o altă viață în trecut!

Există mulţi oameni care cred cu tărie în ideea de viaţă anterioară. Amintirile sunt cel mai puternic argument pe care îl au cei care susţin acest lucru. Vezi care sunt semnele care te vor pune pe gânduri

Există mulţi oameni care cred cu tărie în ideea de viaţă anterioară. Amintirile sunt cel mai puternic argument pe care îl au cei care susţin acest lucru. Vezi care sunt semnele care te vor pune pe gânduri.

1. Simţi o conexiune sau o respingere puternică încă de la prima vedere.

Atunci când întâlneşti o persoană pe care ai mai cunoscut-o cândva într-o viaţă anterioară, simţi pe loc o atracţie şi o conexiune puternică. Dar ce se întâmplă oare cu persoanele pe care nu le aveai la inima? Este posibil că acestea să îţi provoace o reacţie de respingere. Indiferent de polaritatea lor, astfel de reacţii puternice la prima vedere pot fi un semn că ai mai întâlnit sau cunoscut persoanele respective într-o viaţă anterioară.

2. Dezvolţi o conexiune aproape telepatică.

Nu înseamnă neapărat că purtaţi efectiv un dialog la nivel mental. Mai degrabă se întâmplă că atunci când te gândeşti la ele sau vorbeşti despre ele, acele persoane să simtă asta şi să te contacteze imediat, sau să intuiască modul tău de gândire, să ştie de multe ori ce urmează să spui într-o conversaţie, de exemplu. Este o formă de conexiune greu de definit şi explicat, dar şi mai greu de ignorat.

3. Familiaritatea şi conexiunea „de la răscruce de vieţi” se citeşte în ochi.

Ţi s-a întâmplat vreodată să priveşti pe cineva intens în ochi şi să te simţi de parcă ai fi fost hipnotizat? Ai avut vreodată senzaţia că ai mai privit în ochi de milioane de ori înainte o persoană acum aparent necunoscută? Dacă acea privire îţi este profund familiară, reacţia se poate datora faptului că ai mai cunoscut persoană respectivă într-o viaţă anterioară.

Citește mai departe.

Top 4 zodii cu noroc la bani în aprilie 2016. Te numeri printre ele?... Un bărbat a comandat un iPhone 6s online, dar când a deschis cutia era să îi stea inima în loc! A cerut imediat un cuțit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x