Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Semnele din Biblie ce anunță sfârșitul lumii! Apocalipsa va veni în cel mai neașteptat mod posibil

Creștinii din întreaga lume știu că în Biblie există anumite profeții ce anunță Apolicapsa! Care sunt semnele ce prevestesc sfârșitul lumii? 

Creștinii din întreaga lume știu că în Biblie există anumite profeții ce anunță Apolicapsa! Care sunt semnele ce prevestesc sfârșitul lumii?

Unii credincioși sunt de părere că Apocalipsa este mai aproape decât ne-am putea imagina, fiindcă numeroase semne prevestitoare au început deja să se întâmple!

Iată mai jos semnele Apocalipsei:

„1. Predicarea Evangheliei la toate popoarele (Matei 24, 14);

2. Convertirea poporului iudeu la cres­tinism (Matei 24, 10 si 12);

3. Caderea multora de la credinta, amagiti de prooroci mincinosi (Matei 24, 4);

4. Inmultirea razboaielor si a vestilor despre razboaie (Matei 24, 67);

5. Mari catastrofe in natura (Matei 24, 7 si 29);

6. Venirea lui Enoh si Ilie (Apocalipsa 19, 1);

7. Aparitia lui Antihrist (II Tesaloniceni 2, 3 - 11; I Ioan 2, 18), care va savarsi impreuna cu apostolii sai min­cinosi tot felul de semne ca sa amageasca pe oameni. Acesta se va substitui lui Hristos si va prigoni cu furie pe alesii Domnului (Matei 24, 5 si 11);

8. Aratarea pe cer a "semnului Fiului omu­lui" (Matei 24, 30), adica a crucii”

Totuși se pare că acestea nu ar fi singurele semne ale Apocalipsei. Se pare că un semn al apropierii sfârșitului lumii este marcat de apariția unor fenomene meteo extreme, a bolilor tot mai multe și tot mai grave, dar și a pierderii ideii de familie și de credință.

Sunt și voci care consideră că, precum vine moartea unui om (pe nesimțite și fără semne prevestitoare), la fel se va întâmpla și cu Apocalipsa!

Aceste preziceri au insa un ca­racter paradoxal, fiindca in timp ce ele ne ofera semne cu privire la sfarsitul lumii, Sfanta Scriptura spune totusi ca sfarsitul se va produce pe neasteptate, asa cum arata Sfantul Apostol Petru: "Iar ziua Domnului va veni ca un fur, cand cerurile vor pieri cu vuiet mare, stihiile, arzand, se vor desface, si pamantul si lucrurile de pe el vor arde cu totul" (II Petru 3, 3-4, 10), arată cei de la crestinortodox.ro.