Semnificația viselor. Ce îți transmite subconștientul când visezi aceste lucruri

Visele tale pot spune multe despre tine și chiar despre sănătatea ta. Iată ce semnificație au cele mai frecvente vise.

Semnificatia viselor

Profimedia

Visele tale pot spune multe despre tine și chiar despre sănătatea ta. Experții spun că aceste proiecții fantastice din timpul somnului pot dezvălui multe despre viața ta reală.

„Există anumite vise care tind să fie raportate frecvent și care pot identifica adesea anumite probleme pe care clientul încearcă să le rezolve la un nivel subconștient sau preconștient", spune Arlene B. Englander, conform rd.com.

Scade febra imediat! Tratamentul țigănesc, vechi de secole, recomandat de fitoterapeuți

Daca visezi că îți cad dinții

Potrivit terapeutului jungian Cathy Lynn Pagano, acest vis înseamnă că nu suntem capabili să digerăm ce se întâmplă în viața noastră.

Dinții încep procesul de digestie și, când cad dinții, înseamnă că instrumentele pe care le folosim de obicei pentru a înțelege și a integra lucrurile în viața noastră nu mai sunt disponibile sau utile”, spune ea.

Dacă visezi că te-ai te-ai pierdut într-o casă

„Este semn că nu poți decide singur o direcție clară în viața ta”, spune Linda Lauren, mediumul psihic din a patra generație.

Te visezi într-o cameră goală

"De obicei, este vorba de a te simți vulnerabil și nepregătit sau a nu-ți îndeplini sarcina", conform lui Robyn. Cu toate acestea, uneori poate însemna un sentiment de libertate și noi începuturi. Depinde ce se întâmplă în vis.

Visezi că ești urmărit

Fugiți de ceva căruia trebuie să-i faceți față. Mulți oameni visează așa pentru că se simt persecutați de o singură persoană sau se ascund de ceva ce trebuie să dezvăluie. Înseamnă că ne temem să ne expunem.

Citește și
laura vass blonda in timp ce priveste suparata
O mai recunoști? Cât s-a schimbat Laura Vass în ultimii ani. Cântăreața de manele strălucește și pare că a întinerit
O mai recunoști? Cât s-a schimbat Laura Vass în ultimii ani. Cântăreața de manele strălucește și pare că a întinerit
Anamaria Prodan în două ipostaze diferite
Ce studii are Anamaria Prodan, de fapt. Unde a lucrat înainte să devină impresară
Ce studii are Anamaria Prodan, de fapt. Unde a lucrat înainte să devină impresară
colaj de fotografii cu nicolae guta tatuat pe față și în trecut, in videolcipurile de manele
Câte clase are Nicolae Guță și ce meserie are la bază. Detaliul mai puțin știut despre manelistul care s-a căsătorit la 14 ani
Câte clase are Nicolae Guță și ce meserie are la bază. Detaliul mai puțin știut despre manelistul care s-a căsătorit la 14 ani
Mai multe articole

Ați întârziat sau pierdeți un avion / o întâlnire

Aceste vise apar adesea atunci când trebuie să te trezești devreme. Poate însemna, de asemenea, că suntem îngrijorați de un eveniment și îngrijorat de modul în care se va desfășura, în cazul în care ar trebui chiar să participăm.

Visezi ca mașina ta este defectă

Acest lucru înseamnă că ești pe cale să schimbi cursul lucrurilor. Mașinile noastre ne duc la îndeplinirea obiectivelor noastre și, atunci când visăm că se strică, înseamnă că modul în care încercăm să ne atingem obiectivele trebuie schimbat.

"Afrodiziacul maiașilor", ideal pentru bărbații cu probleme erectile. Dacă îl vei consuma îți vei uimi partenera, prin calitatea amorului!

Visezi pe cineva care ți-a greșit grav

Supraviețuitorii unor traume pot visa despre făptași, simțindu-se la început într-o poziție neajutorată, dar pe măsură ce trece timpul, pot deveni din ce în ce mai puternici și mai capabili să se apere. Acest lucru poate reflecta îmbunătățirea stării lor de spirit și a sentimentului de stimă de sine pe măsură ce progresează în terapie. Este posibil să aveți și coșmaruri din aceste motive.

Visezi ca ești pe cale să dai un examen și nu ești pregătit

Acest vis ne apare atunci când suntem îngrijorați de ceva ce trebuie să facem, despre performanța noastră. Ne simțim de parcă nu suntem pregătiți pentru o sarcină sau un interviu.

sursa rd.com

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri