Antena Căutare

Semnificații INTERESANTE! Descoperă personalitatea după lungimea degetelor inelar și arătător

Stiai ca lungimea degetelor poate dezvalui ceva despre personalitatea ta !? Compara lungimea degetului aratator cu cel inelar si vezi daca ti se potriveste una dintre caracteristici.

Stiai ca lungimea degetelor poate dezvalui ceva despre personalitatea ta !? Compara lungimea degetului aratator cu cel inelar si vezi daca ti se potriveste una dintre caracteristici.

Imaginea arata trei tipuri de lungimi a degetelor, marcate cu A, B si C. Verificati degetele si descoperiti mai jos sensul.

A) Se spune ca oamenii care au degetul inelar mai lung decat degetul aratator sunt foarte frumosi. Ei au un farmec pe care altii il gasesc irezistibil. In plus, sunt mai agresive decat restul, iar riscul pentru ei nu este o problema. Majoritatea dintre acestia lucreaza fie in cadrul armatei, fie sunt ingineri. Hobby-urile lor sunt integramele si sahul.

B) Persoanele cu degetul inelar mai scurt decat cel aratator au o mare incredere in sine, dar sunt si foarte arogante. Le place singuratatea si nu suporta sa fie deranjati din timpul liber. Nu sunt genul de persoane care fac primul pas intr-o relatie, dar accepta intotdeauna si apreciaza atentia pe care o primesc.

C) Persoanele care au degetul inelar egal cu cel aratator sunt mari iubitoare de pace si nu se simt deloc confortabil atunci cand sunt intr-un conflic. Sunt bine organizate si incearca sa se inteleaga cu toata lumea. Nu in ultimul rand, sunt foarte credincioase, fidele unei relatii, dar si pline de tandrete si grija fata de partenerii lor de viata.

Sursa: Calin Petru Barbulescu/ Secretele.com

Secretele.com#sthash.L2XR8bfx.dpuf
Scorpionii se definesc prin intensitate şi pasiune! Spune-mi ce zodie e ca să îţi spun dacă te înşală!... Ce fel de om eşti în funcţie de CULOAREA MAŞINII pe care o conduci! 9 din 10 persoane au făcut testul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x