Antena Căutare

Sephora, singura concurentă de ciocolată, a câștigat titlul de Miss Helsinki 2017! Cu origini africane și trăsături exotice, tânăra a detronat toate Crăiesele blonde ale Zăpezii

Dacă cineva ți-ar pune întrebarea: „Cum ți-o imaginezi pe Miss Helsinki 2017, cea mai frumoasă femeie din Finlanda?”, ce ai răspunde? Ai vizualiza o adevărată Crăiasă a Zăpezii, o tânără cu ochii azurii și coșițe blonde, un tipar estetic pentru care sunt recunoscute în toată lumea femeile din această țară? S-ar putea să te înșeli!

Dacă cineva ți-ar pune întrebarea: „Cum ți-o imaginezi pe Miss Helsinki 2017, cea mai frumoasă femeie din Finlanda?”, ce ai răspunde?

Ai vizualiza o adevărată Crăiasă a Zăpezii, o tânără cu ochii azurii și coșițe blonde, un tipar estetic pentru care sunt recunoscute în toată lumea femeile din această țară? S-ar putea să te înșeli!

De curând, finlandezii au decis ca titlul „Miss Helsinki 2017” să fie câștigat de Sephora Ikalaba, singura concurentă din competiție de origine africană. Frumoasa de ciocolată s-a impus la fiecare probă, iar juriul a decis ca ea să fie încoronată Regina Frumuseții.


Deși foarte mulți internauți au lăudat „corectitudina politică” și lecția de multiculturalism pe care ne-a predat-o tuturor Finlanda, au fost și voci critice. : „Avem atâtea blonde frumoase și a câștigat tocmai ea!”, a scris un finlandez pe un forum dedicat acestui subiect.


„Nu numai că o africancă a câștigat titlul de Miss Helsinki, dar mai arată și ca un bărbat. Ce naiba se întâmplă cu tine, Finlanda?", au scris pe pagina lor de Facebook cei de la Generation Europa.

Voi ce părere aveți? Trăim într-o lume mult prea deschisă sau cu mult prea multe prejudecăți?

Îţi îngheaţă sângele în vene! Profeţia lui Nostradamus în care vorbeşte despre România şi al Treilea Război Mondial... Avea 105 ani! A murit CLAIRE HOLLINGHWORTH, primul om care a anunțat declanșarea celui de-al DOILEA RĂZBOI MONDIAL!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x