Antena Căutare

Sfarsitul lumii, in varianta ruseasca

Conform unui om de stiinta rus, sfarsitul lumii va sosi in anul 2013 sau 2014. Cum explica el aceasta teorie? Ei bine, cercetatorul sustine ca furtunile solare tot mai dese reprezinta cauza principala.

Elchin Khalilov, presedintele Organizatiei Mondiale pentru Cooperare Stiintifica, a afirmat ca Pamantul ar putea fi maturat dintr-o data, din cauza furtunilor solare.

Declaratiile sale socante si totodata alarmante au la baza fenomenele neobisnuite care au avut loc in ultimele luni pe mai toate continentele - vuiete inexplicabile din cer sau sunete de motoare de avioane care nu aveau cum sa poate fi auzite in acele locuri.

Aceste fenomene inexplicabile au fost inregistrate pe camere video de diferiti martori, insa autenticitatea lor nu a putut fi confirmata.

Profesorul Elchin Khalilov are insa teoria proprie. Cresterea brusca a activitatii solare de la mijlocul anului trecut este de vina pentru aceste sunete neobisnuite. Iar daca aceasta activitate solara se va intensifica atunci anul urmator va atinge apogeul care va declansa producerea in lant a catastrofelor naturale.

Foto: revelaapocalipse.no.comunidades.net

O pictura cu Romeo si Julieta, cea mai romantica opera de arta din Marea Britanie... Si-a inselat nevasta bolnava de cancer cu o fata ce ii putea fi nepoata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x