Antena Căutare

Și-a făcut unghiile și curând au început durerile. Ce a putut să găsească după ce și-a dat manichiura jos

O femeie a ales să-și îngrijească unghiile acasă. Pentru că a vrut să încerce ceva nou, a optat pentru o manichiură cu gel, dar lucrurile nu au mers cum a plănuit. 

colaj de imagini cu unghii distruse de manichiura Galerie
O femeie a ales să-și îngrijească unghiile acasă. Pentru că a vrut să încerce ceva nou, a optat pentru o manichiură cu gel, dar lucrurile nu au mers cum a plănuit. | Tiktok

Laura a povestit pe Tiktok ce a putut să pățească după această ispravă. În clipul care a ajuns viral, a explicat că a folosit un nou gel pentru unghii, care se aplică pe unghia naturală pentru a îmbunătăți rezistența unghiei.

„Acesta este un TikTok pentru tehnicienii mei de unghii, mi-am făcut singură unghiile cu gel în ultimii șase sau șapte ani. Am descoperit recent BIAB (constructor într-un gel de sticlă) și l-am folosit în ultimele șase luni.

Citește și: 8 sfaturi pentru unghii mai puternice. Ce recomandă specialiștii să faci pentru sănătatea acestora

Ceea ce am observat este că acum, în ultimele două-trei săptămâni, unghiile mele nu sunt în cea mai bună stare. Par să se îndepărteze de pe patul unghial. Par să se retragă, știe cineva de ce?”.

Citește și: Au crezut că apele mării a adus la mal un pui de dinozaur, însă au observat altceva când s-au uitat la creatură. Ce era, de fapt

Ce avea femeia pe unghii

Utilizatorii TikTok au fost șocați de unghiile Laurei și s-au grăbit să îi dea sfaturi în comentarii. Mulți au spus că a avut o reacție alergică la lacul de unghii și ar trebui să folosească ulei pentru a le ajuta să se refacă.

O persoană a spus: „Sunt tehnician, asta este o reacție alergică. Trebuie să îndepărtați orice gel. Tăiați-le scurt, se vor îmbunătăți în timp.”

Citește și: Cum să-ți aplici unghii false acasă. Metoda perfectă pentru a avea manichiura mult visată

Un altul a adăugat: „Reacție alergică la orice folosiți. Acesta este motivul pentru care le spunem CONSTANT oamenilor dacă vor manichiură, să meargă la o persoană CALIFICATĂ.”

Un al treilea a comentat: „Am avut și eu asta și o unghie s-a infectat cu adevărat! Țineți toate produsele oprite și discutați cu medicul dumneavoastră, mi s-a dat o cremă cu steroizi și antibiotice pentru a vă ajuta!” la care Laura a răspuns „Ale mele nu sunt dureroase, arată doar îngrozitor”.

Citește și: Unghii de primăvară. 8 modele simple pe care le poți face acasă

Ulterior, Laura a postat un videoclip: „Actualizare rapidă cu privire la situația unghiilor. Oameni dragi de la TikTok, tehnicieni de unghii și oameni care au trecut prin asta, practic, mi-au dat sfatul să dau jos gelul și apoi să-mi tai unghiile foarte scurt și să pun ulei, ulei, ulei.

Arată foarte trist în acest moment, îmi pare foarte rău pentru ele și mă simt rău că le-am maltratat. Oamenii par să creadă că s-ar putea să fiu alergică la ingredientele din acest gel de construcție.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O femeie de 51 de ani îi surprinde pe toți când dezvăluie ce meserie are, de fapt. Ce „secret” ascunde

O femeie a găsit un bilet pe geamul mașinii sale. L-a citit și a făcut o descoperire complet neașteptată. Ce a enervat-o... O femeie a avut o surpriză uriașă după ce și-a refăcut dantura în Turcia. Cum arată fațetele pentru care a plătit o aver...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x