Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Și ție ți s-a furat sandvișul din frigiderul de la locul de muncă? INVENȚIA unui japonez va ține ”hoții de mâncare” departe de pachețelul tău!

Cei care s-au săturat ca mâncarea lor să fie furată de colegi înfometați își pot cumpăra o pungă din plastic gândită special pentru a-i descuraja pe mâncăcioși. Suprafața pungii din plastic imită mucegaiul, așa că un sandviș pus în interiorul ei va părea mucegăit. Și cum nimeni nu ar fura un sandviș mucegăit, proprietarul de drept al mâncării nu mai trebuie să își facă griji că va rămâne nemâncat. O pungă anti-furt costă 4,99 dolari.

O invenție a unui japonez ne-ar putea garanta că ”pachetul de acasă”, pe care îl luăm la noi atunci când mergem la job, va rămâne intact până ni se face foarme.

Nu-i așa că nu o dată te-ai trezit cu el ”sustras” de vreun coleg înfometat? Normal că nimeni nu a văzut nimic și că nu s-ar fi pretat la așa un fapt rușinos.

Ei, bine, acum există o soluție! Cei care s-au săturat ca mâncarea lor să fie furată de colegi înfometați își pot cumpăra o pungă din plastic gândită special pentru a-i descuraja pe mâncăcioși. Suprafața pungii din plastic imită mucegaiul, așa că un sandviș pus în interiorul ei va părea mucegăit. Și cum nimeni nu ar fura un sandviș mucegăit, proprietarul de drept al mâncării nu mai trebuie să își facă griji că va rămâne nemâncat.

O pungă anti-furt costă 4,99 dolari, adică circa 15 lei-18 lei și poate fi reutilizată.

Recomandari