Căutare Live

Şi-a băgat pantofii în congelator. Ce a urmat te va lăsa mască - VIDEO

Michelle Phan, cunoscută pe Youtube pentru trucurile nemaintâlnite pe care le oferă, a mai împărtășit un lucru absolut uimitor cu vizitatorii săi. Aceasta introduce o pereche de pantofi prea strimţi în congelator, pentru a-i lărgi. Cum? Este foarte simplu și procedeul s-a dovedit a fi eficient.

Michelle Phan, cunoscută pe Youtube pentru trucurile nemaintâlnite pe care le oferă, a mai împărtășit un lucru absolut uimitor cu vizitatorii săi.

Aceasta introduce o pereche de pantofi prea strimţi în congelator, pentru a-i lărgi. Cum? Este foarte simplu și procedeul s-a dovedit a fi eficient.

Explicația? Ei bine, gheața are un volum mai mare decât apa, în stare lichidă, așa că, în momentul în care pantofii îngheață, materialul este „umflat” din interior de gheață.

Priviţi clipul de mai jos:

Un puști a muncit timp de un an pentru a cumpăra 900 de flori! Și nu le-a dăruit iubitei! Povestea este de-a dreptul sur... „S-a întâmplat ceva bizar cu trupul și mintea mea”! Un bărbat s-a întors în Evul Mediu ca să vadă cum supraviețuiau oame...
Parteneri
Efectele secundare secrete ale castraveților. Ce spun cele mai noi studii despre consumul lor
Catine.ro
Ultimele știri
x