Antena Căutare

Și-a comandat o pizza cu salam și iubita lui a știut imediat că o înșală. Ce l-a dat de gol pe iubitul infidel

O influenceriță a descoperit că iubitul ei o înșală după ce acesta a dat o comandă de pizza. Tânăra și-a dat seama imediat despre ce este vorba și l-a confruntat pe partener.

colaj foto fata sexy si o pizza cu salam Galerie
O influenceriță a descoperit că iubitul ei o înșală după ce acesta a dat o comandă de pizza | Instagram & Shutterstock

O influenceriță a descoperit că iubitul o înșală într-un mod inedit. Totul a pornit de la o comandă de pizza, însă bărbatul infidel nu s-ar fi așteptat la una ca asta. Tânăra nu a stat prea mult pe gânduri și l-a confruntat. A ieșit la iveală un adevăr dureros.

O influenceriță și-a dat seama că iubitul o înșală după o comandă de pizza. Ce detaliu l-a dat de gol

O influenceiță vegană a redefinit sensul "iubirii de carne" după ce a descoperit că partenerul ei a înșelat-o - datorită unei comenzi de pizza cu salam.

„Nu mi-a venit să cred ce văd", a declarat brazilianca Sabrina Low - pe numele real Sabrina Lourenço - pentru Jam Press, citată de nypost.com, despre această dscoperire, pe care a făcut-o în timp ce comanda mâncare de pe o aplicație de pe telefonul iubitului ei

Articolul continuă după reclamă

Citește și: A aflat că a fost înșelată și s-a răzbunat pe viitorul soț chiar în ziua nunții. Ce a făcut tânăra: „Adevărul despre Alex”

Creatoarea de conținut, care împărtășește frecvent poze îndrăznețe cu ea pentru cei aproape 90.000 de urmăritori de pe Instagram, a văzut în istoricul comenzilor iubitului ei un un produs neașteptat care conținea carne și a știut imediat ce se îmtâmplă.

Felul de mâncare comandat i s-a părut suspect, având în vedere că se presupune că era un vegan convins la fel ca ea. Atunci și-a dat seama că pizza cu salam era pentru altcineva, de fapt.

„Știam că nu a fost pentru el", a spus tânăra dezamăgită, potrivit presei locale. „Întotdeauna am vorbit despre importanța de a fi vegani, iar asta era una dintre valorile noastre, care ne lega. M-am îndrăgostit de el exact din acest motiv".

„M-am simțit ca și cum am fost lovită”, a mai adăugat fata despre momentul în care a realizat ce reprezintă, de fapt, respectiva comandă.

Când Sabrina l-a confruntat pe iubitul ei, acesta a negat inițial acuzația de infidelitate, înainte de a recunoaște, în cele din urmă, că ar fi consumat el o astfel de pizza.

Citește și: Ce a putut să facă un mire chiar în fața invitaților. A oprit nunta și a dat-o în vileag pe soția infidelă

„Atunci mi-am dat seama că relația noastră era distrusă și, în acel moment, aplicația a fost aliatul meu pentru a pune capăt acestei minciuni", a spus Sabrina.

Cu toate acestea, ea nu a dezvăluit dacă în cele din urmă i-a dat papucii.

Credea că fiica ei a moștenit sprâncenele groase de la tată, dar micuța a primit un diagnostic crunt. Ce i-au spus medic... Ce a urmat după ce un client i-a aruncat cu cafea în față vânzătoarei. Fata i-a plătit cu vârf și îndesat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x