Antena Căutare

Și-a deschis un cont fals pe o rețea de socializare, ca să îi testeze fidelitatea iubitului ei! Ce i-a răspuns bărbatul a lăsat-o mască

O femeie și-a deschis un cont fals pe o rețea de socializare, pentru a-i testa fidelitatea iubitului ei. Tânăra a fost șocată de răspunsul pe care l-a primit de la bărbat.

O femeie și-a deschis un cont fals pe o rețea de socializare, pentru a-i testa fidelitatea iubitului ei. Tânăra a fost șocată de răspunsul pe care l-a primit de la bărbat.

Femeia, Akosuah May, o asistentă din Accra, Ghana, a scris despre dezamăgirea ei pe rețeaua de socializare Twitter, unde a primit imediat peste 150.000 de aprecieri.

„Am deschis un cont fals și am început să flirtez cu iubitul meu. El mi-a scris că iubita lui tocmai a murit, în urmă cu două luni”, a scris femeia pe Twitter.

Însă, în afară de oamenii care au compătimit-o, alte persoane au criticat-o că i-a întins o astfel de cursă bărbatului.

„Faptul că i-ai înscenat așa ceva iubitului tău arată că exista lipsă de încredere între voi și că în relația voastră existau probleme de ambele părți”, i-a scris o persoană.

„Mulțumește-I lui Dumnezeu că măcar a făcut referire la tine. Alți bărbați nici nu fac referire la vreo parteneră”, i-a scris altcineva.

Alte persoane i-au atras atenția chiar că este posibil ca bărbatul să se fi referit la o cu totul altă femeie, care ar fi încetat din viață în urmă cu două luni.

Totul pentru copii! A făcut împrumut la bancă pentru a-și duce elevii nevoiași în excursii: „Am simțit asta ca o chemare... Licitaţie de artă pentru lichidarea patrimoniului unei celebre galerii bucureştene, Hanul cu Tei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x