Antena Căutare

Și-a desenat bube peste tot, ca să scape de un test, dar a regretat amarnic - Foto

O fetiță în vârstă de 6 ani și-a desenat bube pe față și pe restul corpului, ca să scape de un test, pretinzând că are varicelă, dar și-a regretat imediat ghidușia.

O fetiță în vârstă de 6 ani și-a desenat bube pe față și pe restul corpului, ca să scape de un test, pretinzând că are varicelă, dar și-a regretat imediat ghidușia.

Lily Schooley, din comitatul ceremonial englez Cornwall, a luat decizia de a-și desena bube din cap până în picioare după ce a observat că mai mulți colegi de-ai ei au lipsit de la școală, motivând că sunt bolnavi de varicelă.

Cum avea un test dificil de dat în următoarea zi de școală, fetiței i-a venit o idee „genială”. I-a cerut mamei ei un pix roșu, de care avea nevoie „la teme”. Zece minute mai târziu, serioasă, i-a arătat mamei ei „ce bube i-au apărut”.

Părinții micuței i-au intrat în joc și au informat-o că trebuie să meargă de urgență la spital. Când a auzit asta, fetița a dat fuga în baie, ca să se „vindece miraculos”. Doar că nu i-a mers.

Bubele nu dispăreau nicicum, deoarece fetița folosise, de fapt, un marker roșu permanent. În ziua următoare, fetița a fost nevoită să își convingă colegii că nu este bolnavă.

Secretul din Biblie s-a aflat! Cum arată Diavolul de fapt și ce semnificație are numărul 666!... „Grivei” are 37 de ani, este manager, poartă o blană de 2.000 de euro și latră la oameni: „Nu am simțit niciodată că sun...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x