Antena Căutare

Și-a făcut un test ADN în glumă, dar a descoperit un adevăr dureros despre tatăl ei biologic. Ce secret a ieșit la iveală

O tânără care a decis să facă un test ADN cu tatăl ei a descoperit un secret întunecat despre familia sa. Aceasta a povestit totul pe rețelele sociale și a apelat la ajutorul internauților.

Galerie
O tânără care a decis să facă un test ADN cu tatăl ei a descoperit un secret întunecat despre familia ei | Shutterstock

O tânără care a decis să facă un test ADN cu tatăl ei a descoperit un secret întunecat despre familia sa - și nu știe cum să abordeze situația. Într-o postare făcută pe Reddit ea a menționat că a trăit cu tatăl ei după moartea mamei sale și că erau „foarte apropiați”. De asemenea, ea a spus că este „relativ apropiată” de unchiul ei și de familia acestuia, care locuiau la o oră distanță de ei.

Și-a făcut un test ADN în glumă, dar a descoperit un adevăr dureros despre tatăl ei biologic. Ce secret de familie a ieșit la iveală

Într-o zi, spune ea, tatăl ei a primit un cadou de ziua de naștere de la prietenii săi - un test ADN. În glumă, cei doi au decis să facă testul și să „compare rezultatele și celelalte lucruri incluse în pachet”, potrivit unilad.com.

Ea a adăugat: „Am primit rezultatele ieri, așa că am laut legptura pentru a ne vedea procentajele etc. A fost destul de interesant să vedem defalcările strămoșilor noștri plus trăsăturile comune pe care le aveam.

Articolul continuă după reclamă

„Apoi ne-am uitat rezultatul testului ADN. Aici totul a luat o întorsătură neașteptată”, a adăugat aceasta.

Conform rezultatelor, tatăl ei era trecut în dreptul „unchiul” ei, în timp ce unchiul ei era trecut drept tatăl ei.

Citește și: O mamă a făcut un test ADN, după 10 ani de mariaj și trei copii. Ce a descoperit apoi a făcut-o să-și reconsidere întreaga viață

Această descoperire a dus apoi la o căutare frenetică, după cum a spus ea: „Eu și tatăl meu am început să căutăm dacă acest lucru este normal, dacă există erori în baza lor de date, iar acum suntem destul de siguri că probabilitatea ca "unchiul" meu să fie tatăl meu biologic este destul de mare.

Nu știu ce să fac în legătură cu asta. Nu m-am gândit niciodată la așa ceva deoarece semăn atât de mult cu tatăl meu (deși asta înseamnă că semăn foarte mult și cu unchiul meu)”.

Atât ea, cât și tatăl ei au încercat să îl contacteze pe unchiul ei în legătură cu descoperirea, dar ea spune că „nu au reușit să dea de el”.

„Nu sunt sigură dacă, la rândul său, a primit deja un mesaj că sunt fiica lui", a mai adăugat tânăra.

Încheindu-și postarea prin a cere sfaturi, aceasta a concluzionat: „Tatăl meu este devastat și, după ce l-a sunat ieri pe unchiul meu, a stat în camera lui și a plâns mult. Nu am mai vorbit de atunci.

„Îmi pare foarte rău pentru el, deoarece o iubea foarte mult pe mama mea și îmi povestea mereu despre ea. Cum ar trebui să-l abordez pe tatăl meu pe această temă? Dar pe unchiul meu?

„De asemenea, nu sunt sigur dacă ar trebui să-i abordez pe verii mei pe această temă”, a mai scris fata complet uluită.

Citește și: A vrut să-și găsească părinții biologici, dar a făcut o descoperire neașteptată. Cine era, de fapt, femeia cu care are doi copii

Și alți utilizatori Reddit au încercat să i ajute dându-și cu părerea.

O persoană a scris: „Spune-i tatălui tău că el este tatăl tău indiferent de situație și că nu-ți pasă ce spune testul! Spune-i că îl iubești și că ești aici pentru el; că nu trebuie să treacă singur prin asta”.

În timp ce o alta a spus: „Asigură-l că ești fiica LUI. indiferent ce spun testele, rămâi alături de el și arată-i că îl iubești și îl vezi ca pe tatăl tău".

O mireasă a avut o cerință inedită pentru viitorul soț înainte de nuntă: „Mi-era teamă...” Cum au reacționat internauții... O tânără proba rochia de mireasă, dar abia când a postat poza a văzut un detaliu straniu. Ce a apărut în oglindă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei! Vineri, 04.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x