Antena Căutare

Și-a fotografiat abdomenul brăzdat de vergeturi după ce a născut PATRU COPII și a făcut publică imaginea! Internauții au reacționat: ”Ești atât de dezgustătoare...” Cum a reacționat

O tânără în vârstă de 23 de ani, mama a patru copii, a făcut publică o fotografie în care și-a etalat abdomenul care a fost distrus în urma sarcinilor și a fost criticată dur de internauți. 

Doreen Ching, în vârstă de 23 de ani, din provincia Johor, Malaysia, a mărturisit, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, că a fost foarte dezamăgită după ce a făcut publică imaginea în care are abdomenul brăzdat de vergeturi și a fost criticată de internauți.

De asemenea, ea a precizat că și-a acceptat corpul și faptul că nu va mai arăta niciodată ca înainte de sarcini.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginea inedită în care apare abdomenul acesteia a adunat peste 12.000 de share-uri și peste 23.000 de aprecieri, însă au fost mulți internauți care au criticat-o pentru ”tupeul” ei de a posta o fotografie atât de dizgrațioasă.

”La doar 21 de ani la momentul respectiv, mă întrebam cum voi putea să-mi accept abdomenul care arată așa tot restul vieții. Pur și simplu m-am simțit distrusă, însă treptat, treptat mi-am acceptat corpul.”, a scris ea pe contul personal de socializare precizând, de asemenea, că multe persoane i-au spus că e urâtă și dezgustătoare.

De asemenea, ea le-a cerut internauților care au criticat-o să respecte femeile: ”Vă rog să respectați femeile din această lume, la fel ca pe mamele sau soțiile voastre, care au născut și chiar continuă să lucreze.”, a scris ea pe rețelele de socializare.


Fotografie șocantă. Cum arată femeia care a fost GRAVIDĂ TIMP DE 14 ANI. Ea este mama a 19 copii... Doamne, Dumnezeule! Un bebeluș trece de-a bușilea un drum cu patru benzi. A fugit de acasă și e la un pas de a fi călcat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x