Antena Căutare

Și-a găsit tatăl pe Facebook, după 56 de ani! „Mi-a trimis un mesaj că îi place fotografia mea”

O femeie din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a povestit că și-a găsit tatăl biologic după 56 de ani, după ce acesta i-a fost sugerat drept prieten pe Facebook.

Și-a găsit tatăl pe Facebook, după 56 de ani! „Mi-a trimis un mesaj că îi place fotografia mea”
Karen Harris și tatăl ei biologic, pe care l-a găsit pe Facebook.

Karen Harris, din Cornwall, a spus că știa doar numele tatălui ei biologicv, Trevor Linden. Bărbatul, în vârstă de 72 de ani, i-a apărut la sugestii de prietenie pe Facebook.

„Știam că am un copil, dar nu știam și ce gen are. Eram pe Facebook și mi-a apărut un mesaj de la o femeie care mi-a spus că îi place fotografia mea. Mi-am dat seama imediat că ea seamănă cu celelalte trei fiice ale mele. Am înțeles că mi-ar putea fi fiică. Abia ne-am regăsit, dar simt că ne cunoaștem deja destul de bine. Sunt atât de norocos că m-a găsit!”, a spus electricianul în vârstă de 72 de ani.

Cei doi s-au întâlnit după șapte săptămâni de când au făcut cunoștință pe Facebook.

„Acum mă simt completă. Cei adoptați înțeleg cum este să întâlnești pe cineva care are aceiași pomeți, ochi și aceeași bărbie ca tine”, a spus și Karen.

Femeia și-a găsit mama în urmă cu zece ani. A aflat atunci că părinții ei au făcut-o când erau adolescenți, ceea ce „nu era la modă atunci”.

Karen Harris are patru copii, pe care tatăl ei biologic urmează să îi cunoască. Ea urmează să își cunoască surorile vitrege.

O preţioasă lucrare de artă de secol XV restaurată cu "faţă de oaie umanoidă" provoacă amuzament şi controver... Fenomene stranii și întâmplări bizare într-o localitate din România. Oamenii au parte de experiențe ireale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x