Antena Căutare

Şi-a pierdut căsnicia din cauza... mirosului! Un accident grav i-a schimbat radical viaţa unei femei din Anglia

Până în 2008, Charlotte Self credea că are cea mai frumoasă căsnicie din lume. Acasă, în fiecare seară, o aşteptau un soţ iubitor şi doi copii cuminţi. Formau familia perfectă.

Şi-a pierdut căsnicia din cauza... mirosului! Un accident grav i-a schimbat radical viaţa unei femei din Anglia Galerie
Charlotte Self | dailymail.co.uk

Până în 2008, Charlotte Self credea că are cea mai frumoasă căsnicie din lume. Acasă, în fiecare seară, o aşteptau un soţ iubitor şi doi copii cuminţi. Formau familia perfectă.

Într-o zi neagră, însă, viaţa i s-a schimbat radical. În timp ce mergea cu bicicleta pe un drum de ţară, fără să aibă echipament de protecţie, femeia a căzut şi s-a lovit foarte puternic la cap. De urgenţă, a fost dusă la spital, unde i s-au făcut zeci de analize şi tomografii. De abia după câteva zile de la accident, Charlotte a realizat că nu mai simte niciun miros.

„Nu mi-am dat seama de la început, pentru că mă simţeam ciudat din cauza calmantelor. Totuşi, într-o dimineaţă, mi-am făcut o cafea şi un sandviş cu brânză şi mi-am dat seama că nu pot simţi mirosul. Prima dată am crezut că mi se pare, dar am început să miros sticlele de şampon şi, la fel, nu simţeam nimic. Atunci am început să mă panichez”, povesteşte Charlotte.

După trei luni de teste şi examinări medicale, medicii au dat verdictul sumbru: suferă de anosmie şi niciodată nu va mai simţi vreun miros.

Încet, încet, boala i-a afectat relaţia cu soţul ei, Duncan, cu care era împreună de aproape 20 de ani. Brusc, lumea s-a prăbuşit pentru ea. Nu îi mai putea simţi mirosul pielii, parfumul, hainele... "Mă simţeam goală. Era ca şi cum miroseam o pernă", spune femeia. Certurile erau din ce în ce mai frecvente, iar fericirea dispăruse. Atunci, şi-a dat seama că mariajul ei s-a sfârşit. În februarie 2013, cei doi au ales să plece pe drumurile diferite.

În prezent, Charlotte a cunoscut un alt bărbat. Speră ca afecţiunea cu care se confruntă zilnic să nu-i afecteze noua relaţie...

Nu e film şi nici farsă: Doi argentinieni au rămas blocaţi pe spatele unei balene!... A ÎNVIAT cu un SĂRUT! O mamă și-a readus fetița la viață după ce a sărutat-o de ADIO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x