Antena Căutare

Şi-a spionat soţul pe Facebook şi a descoperit ceva ŞOCANT. Secretul terifiant pe care îl ascundea bărbatul. Acum e ARESTAT

O femeie din Statele Unite şi-a spionat soţul pe Facebook, însă nu se aştepta că va descoperi ceva atât de şocant despre el. Aceasta l-a dat pe mână poliţiei.

O femeie din Statele Unite şi-a spionat soţul pe Facebook! O decizie înțeleaptă, deși nu prea morală, am zice. În orice caz, femeia nu se aştepta că va descoperi ceva atât de şocant despre cel care i-a jurat iubire veșnică. Imediat după ce adevărul a ieșit la iveală, soția și-a dat alesul pe mâna poliției.

Bigamia, bat-o vina!

Avea încredere în el, dar nu deplină! Spionându-i contul de Facebook, femeia din Statele Unite ale Americii a dat peste fotografii ale soţului său de la o altă nuntă a sa. Furioasă, aceasta a alertat poliţia, care a descoperit certificatul de căsătorie al acestuia. Actul data din din noiembrie 2013.

Și oamenii legii au fost șocați!

Lucrurile nu s-au oprit aici. Pe măsură ce au avansat cu investigaţia, polițiștii au descoperit că bărbatul mai are alte două soţii, ambele căsătorii având loc în anul 1988, scrie Huffington Post. Toate cele patru soţii ale bărbatului trăiesc în părţi diferite din South Carolina.

Inculpatul a refuzat să comenteze pe marginea situaţiei complicate în care se află şi a fost arestat pentru bigamie.

Sursă: Huffington Post

O femeie planta cartofi atunci când un sunet bizar s-a auzit din pământ! S-a apropiat și a avut un adevărat șoc! Ce a gă... Bat clopotele de nuntă în viața Addei, artista care va fi mămică peste cinci luni! Băiețel sau fetiță?...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x