Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Adela

Şi-a spionat soţul pe Facebook şi a descoperit ceva ŞOCANT. Secretul terifiant pe care îl ascundea bărbatul. Acum e ARESTAT

O femeie din Statele Unite şi-a spionat soţul pe Facebook, însă nu se aştepta că va descoperi ceva atât de şocant despre el. Aceasta l-a dat pe mână poliţiei.

O femeie din Statele Unite şi-a spionat soţul pe Facebook! O decizie înțeleaptă, deși nu prea morală, am zice. În orice caz, femeia nu se aştepta că va descoperi ceva atât de şocant despre cel care i-a jurat iubire veșnică. Imediat după ce adevărul a ieșit la iveală, soția și-a dat alesul pe mâna poliției.

Bigamia, bat-o vina!

Avea încredere în el, dar nu deplină! Spionându-i contul de Facebook, femeia din Statele Unite ale Americii a dat peste fotografii ale soţului său de la o altă nuntă a sa. Furioasă, aceasta a alertat poliţia, care a descoperit certificatul de căsătorie al acestuia. Actul data din din noiembrie 2013.

Și oamenii legii au fost șocați!

Lucrurile nu s-au oprit aici. Pe măsură ce au avansat cu investigaţia, polițiștii au descoperit că bărbatul mai are alte două soţii, ambele căsătorii având loc în anul 1988, scrie Huffington Post. Toate cele patru soţii ale bărbatului trăiesc în părţi diferite din South Carolina.

Inculpatul a refuzat să comenteze pe marginea situaţiei complicate în care se află şi a fost arestat pentru bigamie.

Sursă: Huffington Post

Recomandari