Antena Căutare

Siamezele Abby și Brittany au răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor după ce Abby s-a căsătorit. Ce curiozități au existat

Siamezele Abby și Brittany au uimit o lume întreagă încă din adolescență, când au avut propria lor emisiune pe canalul TLC. Show-ul care le-a documentat viața a început pe când ele aveau 20 de ani, în 2012.

colaj abby si brittany Galerie
Siamezele Abby și Brittany au uimit o lume întreagă încă din adolescență, când au avut propria lor emisiune pe canalul TLC. | Profimedia

Abby și Brittany sunt siameze și sunt unite în zona trunchiului, împărțind toate organelle interne, mai puțin creierul. Practic, el au același corp cu două capete diferite.

Cele două surori au devenit faimoase în 1996 și au arătat lumii întregi că pot duce o viață normală chiar dacă arată diferit de restul lumii. Serialul “Abby și Brittany” a debutat în 2012 și le-a documentat întreaga lor viață până în prezent.

Abby și Brittany au răspuns la cea mai arzătoare întrebare

Cu toate acestea, ele au și un job. Gemenele siameze sunt profesoare de meserie și locuiesc în Minnesota.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup

Abby s-a căsătorit de curând și mulți s-au întrebat cum e posibil acest lucru. După ce ani la rând au împărțit împreună același trup, ele aveau să împartă și același soț.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nunta a fost una discretă, în care Abby și soțul ei s-au bucurat de cea mai importantă zi din viața lor alături de prieteni și rude.

Se pare că Abby și iubitul ei Josh s-au căsătorit în 2021, dar abia recent au împărtășit cu prietenii lor de pe rețelele de socializare o fotografie din ziua cea mare. Josh este veteran de război și se pare că e îndrăgostit iremediabil de Abby și i-a demonstrat de-a lungul anilor că o iubește indiferent de orice.

Citește și: Cazul rar al "gemenilor-păianjen", uniți în zona bazinului. Bebelușii împart același organ genital și au împreună 3 picioare

Postarea de pe TikTok a strâns o mulțime de comentarii de la fani care erau extrem de curioși în legătură cu felul în care decurge relația dintre Josh și Abby având în vedere că ea e siameză cu Brittany.

Au apărut multe întrebări logistice legate de relația lor, dar fiind faptul că Britanny este martoră la iubirea lui Josh cu Abby. Mulți internauți au întrebat dacă pe viitor ar putea fi o problemă dacă Britanny ar alege să se căsătorească și ea pe viitor.

În secțiunea de comentarii, au apărut multe întrebări, majoritatea legate de momentele de intimitate dintre Abby și Josh. Chiar dacă gemenele siameze nu au răspuns direct la această întrebare, ele au mărturisit că își doresc să devină mame. Prin urmare, acest lucru indică faptul că Abby se bucură de căsnicia ei cu Josh.

Gemenele siameze sunt încântate de căsnicia lui Abby și chiar își doresc să devină mame. Cele două surori impart aceleași organe și aceleași artere principale de sânge.

Citește și: Au decedat cei mai în vârstă gemeni siamezi din lume. Au trăit până la 62 de ani

Mulți au presupus că ele nu ar putea deveni mame pentru că sunt gemene siameze, dar mama fetelor, Patty, a spus că fiicele ei pot concepe. Prin urmare, mama lor spune că , din punct de vedere medical, ele pot rămâne însărcinate, chiar dacă impart același corp și e important faptul că amândouă își doresc să aibă un copil.

Comoara descoperită în lac de un cuplu care pescuia cu magnetul. Poliția a decis că cei doi pot păstra descoperirea valo... Femeia care a preferat să-și ia patrupedul în loc de buchet la nuntă. Cum și-a „împachetat” câinele și ce imagini au rea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x