Antena Căutare

Și-au jurat credință și dragoste în fața lui Dumnezeu! Andreea Berecleanu şi Constantin Stan s-au căsătorit religios. Casă de piatră!

E petrecere mare în familia Observator. Colega noastră, Andreea Berecleanu, şi celebrul medic estetician, Constantin Stan, au păşit, astăzi, spre altar, unde şi-au făcut jurămintele de credinţă.

E petrecere mare în familia Observator. Colega noastră, Andreea Berecleanu, şi celebrul medic estetician, Constantin Stan, au păşit, astăzi, spre altar, unde şi-au făcut jurămintele de credinţă.

Povestea Andreei Berecleanu şi a lui Constantin Stan are de azi o pagină în plus. Cei doi soți și-au jurat dragoste și credință în fața lui Dumnezeu.

A fost o ceremonie emoţionantă, la Biserica Kreţulescu, la care au luat parte familia şi prietenii. Le urăm şi noi "Casă de piatră". În rochie albă, lungă, cu flori colorate, Andreea şi-a păstrat zâmbetul cald. E cea mai frumoasă seară a lor.

Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Kreztulescu din capitală. Familia şi prietenii foarte apropiaţi le-au fost aproape Andreei şi medicului estetician Constantin Stan. Emoţii au avut toţi. Dar mai mult şi mai mult.

Nu doar mireasa a fost emoționată, ci și mirele

„A fost o zi minunată. A trebuit să mă îmbrac, să-mi caut hainele, să îmi regăsesc papionul pe care l-am uitat acasă. Să stau cu prieteni din străinătate, veniţi din toată lumea şi pe care ieri i-am găzduit în clinică. Deja sunt aici. O parte din ei”, a spus mirele.

Petrecerea din această seară se ţine la restaurantul unui hotel de lux din Bucureşti. Andreea Berecleanu și Constantin Stan s-au căsătorit civil pe 18 septembrie.

Horoscopul zilei de sâmbătă! Un eveniment important îi ţine activi pe Scorpioni!... „Din cauza discuțiilor cu mama, nu mă mai înțeleg cu soțul. Ce să fac?” Ce i-a răspuns preotul acestei românce credincio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x