Live acumObservator 12
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Și-au jurat iubire la 11.000 de metri altitudine! Un cuplu s-a căsătorit în avion în timpul unui zbor - VIDEO

O femeie din Noua Zeelandă și un bărbat din Australia s-au căsătorit într-un avion, în timpul unei curse de la Sydney la Auckland, potrivit CNN. David Valliant și Cathy Valliant au spus oficial „Da” pe un zbor comercial Jetstar 201 de la Sydney la Auckland.

Nuntă în avion

În timp ce avionul zbura între cele două orașe, cuplul și-a jurat dragostea și angajamentul unul față de celălalt într-o ceremonie specială în fața cabinei aeronavei. Un membru al echipajului de la Jetstar a acționat ca ofițer de stare civilă în timp ce pasagerii și echipajul avionului se uitau și îi aplaudau.

„A fost cea mai uimitoare experiență. Este ceva ce ne vom aminti pentru tot restul vieții noastre”, a declarat Cathy Valliant. Cuplul s-a cunoscut în mediul online în anul 2011 în timp ce se jucau „Airport City”. Aceștia s-au întâlnit personal pentru prima dată doi ani mai târziu pe aeroportul din Sydney. „Dragostea noastră pentru aviație este ceea ce ne-a reunit”, a spus Cathy.

Ceremonia legală de nuntă a avut loc pe Aeroportul Sydney înainte de decolare, dar ceremonia din aer a fost cu adevărat memorabilă. "Am dorit ca aceasta să simbolizeze dragostea noastră pentru aviație, dragostea noastră pentru Australia și Noua Zeelandă și dragostea noastră unul pentru celălalt", a spus Cathy.

Compania aeriană a fost de acord și a făcut aranjamentele pentru nunta de vis a cuplului. Un reprezentant al Jetstar a precizat pentru CNN că „toți clienții, care au avut rezervare în acest zbor, au primit un e-mail în prealabil spunând că va fi filmat”, deși detaliile nunții nu erau incluse. Călătorii care doreau să își schimbe zborurile au putut face acest lucru fără taxă.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro