Antena Căutare

Dacă ești un Pinnocchio, renunță! Ele sunt zodiile prea inteligente ca să poată fi minţite! Te numeri printre ele?

Neștiute sunt... căile zodiilor, mai ales dacă astrele i-au înzestrat pe unii cu intuiție

Dacă ești un Pinnocchio, renunță! Ele sunt zodiile prea inteligente ca să poată fi minţite! Te numeri printre ele?
Pinnocchio | Facebook

Neștiute sunt... căile zodiilor, mai ales dacă astrele i-au înzestrat pe unii cu intuiție. Anumite persoane pot fi influenţate foarte uşor şi pot fi duse de nas, iar altele, în schimb au capacități intelectuale atât de bine dezvoltate încât nu pot fi păcăliți în niciun fel.

Iată care sunt zodiile care nu pot fi minţite, potrivit site-ului ele.ro.

Gemeni

Nu încerca să păcălești vreodată în niciun fel un nativ din zodia Gemeni. În aflarea adevărului îl ajută și intuiția și inteligență. Prinde din zbor informațiile și le trece printr-un filtru de gândire unic. Are abilități intelectuale dezvoltate, motiv pentru care este înzestrat cu o capacitate uriașa de a-și gestiona propriile emoții. E la curent cu tot ce mișcă, astfel că te va prinde foarte ușor cu minciună.

Fecioară


Acest nativ e foarte echilibrat în majoritatea momentelor și are o inteligență practică. Dacă încerci să-i vinzi gogoși, se prinde de la o poștă. Este genul de persoană care e în stare să facă ordine în orice fel de haos, inclusiv în cel mental. Și nu se oprește până nu îi iese perfect. Dacă ai mințit o persoană născută în această zodie și s-a prins, așteaptă-te să nu te ierte niciodată pentru o astfel de îndrăzneală.

Capricorn

Nu te pune cu Capricornul. E imbatabil la capitolul inteligență, așa că va sesiză orice încercare frauduloasă de a-l duce acolo unde nu își dorește. Detectează extrem de ușor minciună și o taxează aspru. Capricornul reușește să facă în câteva clipe conexiuni la care alții ajung foarte greu. Chiar dacă la început îți va da impresia că te crede doar pentru a nu te jigni, ușor, ușor se va îndepărta de tine.

Seamănă ca două picături de apă! Nicoleta Nucă le-a prezentat-o fanilor pe mama ei: Sunteți ca două surori!... Descoperire-bombă! SECRETUL care se ascunde pe bancnota de 10 lei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x