Antena Căutare

Siliconul, cheia catre trupul pe care l-ai visat? Operata de 100 de ori pentru a arata... "bombastic"

Monique Allen si-a dorit un corp perfect, insa visul acesteia nu s-a indeplinit, desi a facut eforturi uriase, injectandu-si nu mai putin de 12 litri de silicon in corp

Femeia, in varsta de 58 de ani, s-a nascut barbat. Nemultumita de silueta ei, la 22 de ani a luat decizia radicala de a deveni femeie, motiv pentru care a ales sa-si faca operatie de schimbare de sex.

Monique Allen si-a dorit sa aiba un corp voluptuos, astfel ca toti banii pe care i-a castigat de-a lungul timpului au fost investiti in operatii estetice, ajungand acum, sa aiba injectati in corp 12 litri de silicon. Pana la aceasta varsta, femeia a fost supusa la 200 de operatii estetice.

Dar toate eforturile ei au fost in zadar. Pentru ca a apelat si la interventii chirurgicale ilegale, unde s-a folosit silicon de proasta calitate, trupul ei arata acum ca dezastruos.

"Acum suport consecintele. Pielea a inceput sa mi se arda pe sani, iar pe picioare am anumite "gauri" pe care trebuie sa le maschez cu ajutorul machiajului", a marturisit femeia care acum face tot posibilul sa indeparteze excesul de silicon din corpul ei.

Foto: youtube

Video: youtube

GALERIE FOTO! Cele mai interesante modele de canapele!... FOTO! A purtat timp de un an doar haine second-hand!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x