Antena Căutare

Singura femeie din lume care nu a putut să-şi facă un cont pe Facebook! Motivul te va lăsa cu gura căscată

Curioasă să vadă ce înseamnă Facebook, o femeie din Statele Unite a vrut să-şi creeze un cont pe celebra reţea socială, însă nu a putut din cauza vârstei uluitoare.

Singura femeie din lume care nu a putut să-şi facă un cont pe Facebook! Motivul te va lăsa cu gura căscată Galerie
Femeia care nu a putut să-şi facă un cont de Facebook din cauza vârstei

Curioasă să vadă ce înseamnă Facebook, o femeie din Statele Unite a vrut să-şi creeze un cont pe celebra reţea socială, însă nu a putut din cauza vârstei uluitoare.

Recent, Anna Stoeher a "bifat" 114 ani în calendarul vieţii şi a vrut să-i marcheze printr-un eveniment inedit: şi-a propus să intre în comunitatea celor care folosesc Facebook-ul. Cu toate astea, s-a lovit de o piedică: anul naşterii ei nu era trecut pe site. E şi normal... Cine s-ar fi gândit că o persoană născută în 1900 îşi doreşte să vorbească pe Internet?

Astfel, femeia a fost nevoită să mintă că este mult mai tânără pentru a-şi putea face contul mult dorit. Cu ajutorul unui prieten apropiat, Anna i-a scris câteva rânduri lui Mark Zuckerberg, creatorul Facebook-ului, în care i-a transmis: "Sunt încă aici".

Studiu ULUITOR: Toţi păţim asta fără să ştim! Ce se întâmplă cu organismul nostru când ascultăm muzică hip hop... Povestea unui câștigător de Premiu Nobel: ”Ce e, mă, cu aurul ăsta? Ești traficant? Ia treci deoparte, să vedem noi ce e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x