Antena Căutare

DESCOPERIRE ULUITOARE! Singura minune a lumii care a supraviețuit ascundea un SECRET extraordinar! Abia acum s-a aflat ce se întâmplă în Marea Piramidă din Giza

Marea Piramidă din Giza, singura minune a lumii care a supraviețuit, ascundea un secret extraordinar. Cercetătorii au descoperit că aceasta concentrează energie electromagnetică în camerele ascunse.

Marea Piramidă din Giza, singura minune a lumii care a supraviețuit, ascundea un secret extraordinar. Cercetătorii au descoperit că aceasta concentrează energie electromagnetică în camerele ascunse.

Descoperirea va putea inspira curând creații cu nanoparticule pentru senzori extrem de eficienți și pentru celule solare.

Cercetătorii de la Universitatea ITMO au descoperit că celebra piramidă poate concentra energie electrică și magnetic în încăperile aflate sub baza acesteia, generând diferite „buzunare de energie înaltă”.

Între camerele ascunse unde este concentrată energie electrimagnetică se numără și încăperea în care se află rămășițele faraonului Khufu și cea care a fost construită pentru soția lui. Același lucru se întâmplă și într-o cameră neterminată aflată sub baza piramidei.

Marea Piramidă din Giza (numită și piramida lui Kheops) este localizată pe Platoul Gizeh - orașul Gizeh, necropola anticului Memphis, actualmente parte a capitalei Cairo. Aceasta este cea mai veche minune a lumii și totuși singura care a supraviețuit. Timp de peste 43 de secole, până în secolul al XIX-lea, în 1889, când a fost construit Turnul Eiffel, această piramidă a fost și cea mai înaltă construcție din lume. Piramida a fost construită de faraonul Khufu din a IV-a Dinastie, în jurul anului 2560 î.Hr. pentru a servi drept mormânt al acestuia.

ORAȘUL FANTOMĂ! Toate drumurile sunt crăpate, din ele iese foc, non-stop! Vor arde până în 2267. În fosta înfloritoare u... Berea din canabis, o alternativă mai sănătoasă decât alcoolul! Nouă băutură a fost creată cu o subvenție din partea stat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x