Căutare Live

Singura persoană lovită de meteorit! Fenomenul unic s-a îmtâmplat în casa femeii! „Mi-a fost destinat mie, la urma urmei m-a lovit”

În general meteoriții cad în ocean sau în zonele izolate ale Pământului, însă au existat cazuri cu oameni care susțin că au văzut sau chiar au fost victimele unor meteoriți. Există un singur caz în istorie confirmat de experții s-au produs în luna noiembrie a anului 1954.

Singura persoana lovită de un meteorit, este singurul caz oficial confirmat de către oamenii de știință

Ann Hodges, o americancă din oraşul Sylacauga, Statele Unite ale Americii, este singura persoană, confirmată în mod oficial, lovită de un meteorit. Evenimentul unic s-a întâmplat în luna noimebrie a anului 1954. Femeia dormea în locuința sa, în timp ce a fost lovită de o bucată de rocă de culoare neagră, de dimensiunea unui ananas.

Ce a pățit Ann este o raritate, meteoriţii cad în general în ocean sau în zonele izolate ale Pământului, însă de această dată a căzut chiar în casa femeii din Statele Unite ale Americii.

Căderea meteoritului a fost descrisă de către oamenii din zonă ca fiind „o lumină roşiatică strălucitoare care lăsa în urma ei o dâră de fum, o minge de foc, ca un arc de sudură gigantic”, însoţit de explozii puternice şi de un nor maroniu”

După ce Ann a fost lovită de către bucata de rocă de culoare neagră, şeful poliţiei din Sylacagua a confiscat obiectul straniu şi a predat-o Forţelor Aeriene, ulterior fiind confirmat faptul că aceasta era un meteorit.

„Meteoritul îmi aparţine. Cred că Dumnezeu mi l-a destinat mie. La urma urmei, pe mine m-a lovit!”, a spus Ann.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri