Antena Căutare

Singura persoană lovită de meteorit! Fenomenul unic s-a îmtâmplat în casa femeii! „Mi-a fost destinat mie, la urma urmei m-a lovit”

În general meteoriții cad în ocean sau în zonele izolate ale Pământului, însă au existat cazuri cu oameni care susțin că au văzut sau chiar au fost victimele unor meteoriți. Există un singur caz în istorie confirmat de experții s-au produs în luna noiembrie a anului 1954.

Singura persoana lovită de un meteorit, este singurul caz oficial confirmat de către oamenii de știință

Ann Hodges, o americancă din oraşul Sylacauga, Statele Unite ale Americii, este singura persoană, confirmată în mod oficial, lovită de un meteorit. Evenimentul unic s-a întâmplat în luna noimebrie a anului 1954. Femeia dormea în locuința sa, în timp ce a fost lovită de o bucată de rocă de culoare neagră, de dimensiunea unui ananas.

Ce a pățit Ann este o raritate, meteoriţii cad în general în ocean sau în zonele izolate ale Pământului, însă de această dată a căzut chiar în casa femeii din Statele Unite ale Americii.

Căderea meteoritului a fost descrisă de către oamenii din zonă ca fiind „o lumină roşiatică strălucitoare care lăsa în urma ei o dâră de fum, o minge de foc, ca un arc de sudură gigantic”, însoţit de explozii puternice şi de un nor maroniu”

După ce Ann a fost lovită de către bucata de rocă de culoare neagră, şeful poliţiei din Sylacagua a confiscat obiectul straniu şi a predat-o Forţelor Aeriene, ulterior fiind confirmat faptul că aceasta era un meteorit.

„Meteoritul îmi aparţine. Cred că Dumnezeu mi l-a destinat mie. La urma urmei, pe mine m-a lovit!”, a spus Ann.

Britney Spears are parte de concurență! O mașină de cafea scoate sunete asemănătare cu artista atunci când e pornită - V... Cazul inedit al unui tânăr! S-a trezit peste noapte pictor, după un accident grav...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x