Antena Căutare

Slackline, noua senzatie pentru pasionatii de sporturi extreme

Pasionatii de sporturi extreme nu cunosc limite. Cativa tineri din Timisoara isi pun sangele in miscare mergand pe sarma, deasupra apei. Chiar daca sunt la oras, asta nu-i impidica sa-si puna in practica pasiunea. Au gasit locul perfect. Raul Bega.

Slackline-ul, caci asa se numeste acest sport care te tine cu rasuflarea taiata, este mai putin practicat in Romania. Nu oricine are curajul sa se plimbe pe o coarda deasupra apei. George are 25 de ani si s-a apucat de slackline din joaca.

Are insa destul antrenament. A facut alpinism si snowboarding. Ca sa practici acest sport palpitant e nevoie de multe insa.

In Timisoara sunt doar cativa tineri curajosi asemenea lui George. Pentru ca nu au unde sa-si intinda frangiile, au ales podul de pe Bega. Au si spectatori: cativa pescari.

Slackline-ul a aparut in America dar si-a gasit fani in toata lumea. In Germania, cei care practica acest sport fac echilibristica printre stanci.

Control medical pentru leul de la Gradina Zoologica din Galati ... De necrezut! O pisica a adoptat patru arici orfani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x