Antena Căutare

VIDEO! Slujitorii Domnului binecuvanteaza si in cluburi

Dimineata ii slujeste lui Dumnezeu, iar noaptea petrece in… club. Un ierarh al Mitropoliei Moldovei a fost surprins intr-un local de noapte din Chisinau

Seful Departamentului Relatii Externe al Mitropoliei Moldovei, protoiereul Ghenadie Turcanu, a fost intalnit de jurnalisti intr-un club de noapte din capitala Republicii Moldova. Preotul a baut cu prietenii coniac scump si le-a facut cinste si celor care stateau la mesele vecine.

“Sa faci ce spune popa, nu ce face popa”, era un indemn. Desi reprezentantii bisericilor ne spun la tot pasul ca muzica, bautura si distractia in cluburi sunt lucrarile Diavolului, chiar si ei gusta din placerile lumesti. Si gusta bine, bine!!!

Cantatul in biserica nu e la fel cu cel de la karaoke. Asa a gandit si personajul nostru, care impreuna cu amicii a fredonat melodii cunoscute, a impartit pahare de bautura tuturor, iar dimineata a plecat acasa. La iesire, inalta fata bisericeasca a refuzat sa declare ceva si s-a urcat in autoturismul sau de lux.

Secretarul Mitropoliei Moldovei spune ca nu vede nicio problema in faptul ca preotii petrec in cluburi. A mentionat ca va cauta mai multe informatii si va reveni cu o reactie oficiala.

Sursa: Publika.md


Cercetatorii trag un semnal de alarma. Pamantul ar putea deveni a doua planeta Venus! ... Chinezii si-au facut hotel sub forma de potcoava...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x