Antena Căutare

Șoc în trafic! Ce avea un șofer pe bancheta din spate a mașinii (VIDEO)

Un motociclist mergea liniștit pe stradă atunci când, la un moment dat, a observat ceva cât se poate de bizar pe bancheta mașinii din fața sa!

Un conducător auto mergea liniștit pe stradă atunci când, la un moment dat, a observat ceva cât se poate de bizar pe bancheta mașinii din fața sa!

Era o zi ca oricare alta în care omul încerca să conducă liniștit. Doar că, la un moment dat, el a văzut ceva extreme de bizar e bancheta autovehiculului din fața sa.

Ca să se convingă, omul s-a apropiat și nu a mai durat mult până ce să trăiască un șoc: practice, șoferul respective avea înăuntru două oi, o căprioară, o capră și un papagal!

Martorul nu a mai stat pe gânduri și a pusimediat mâna pe telefon, ca să filmeze totul! Așa cum era de așteptat, întâmplarea din Marea Britanie a devenit cunoscută în toată lumea!

Ha-ha-ha! A montat trei camere video în camera fiului său ca să vadă când face dragoste cu prietena sa, dar nu se aștept... O fetiță de 8 anișori a călcat pragul salonului, însoțită de mama ei. Ar fi vrut să se tundă. Coafeza a înlemnit când a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x