Antena Căutare

Șocant! A băut 25 de energizante în șase ore, La câteva minute după ultima doză bărbatul s-a dus la prietena lui și i-a spus...

La 56 de ani a vrut să facă ceva cu adevărat notabil în viață, așa că a luat decizia de face un experiment nebun, punându-și la bătaie propriul organism. Într-una dintre serile în care se afla în clubul pe care-l patronează, un american a băut 25 de doze cu băutură energizantă în mai puțin de șase ore.

Deși i s-a atras atenția că a a exagerat cu consumul de energizante, bărbatul nu s-a oprit decât când a început să i se facă rău. În acel moment a mers către masa la care se afla soția sa și i-a spus că are nevoie de o ambulanță. În câteva minute bărbatul a fost premuat de un echipaj medical sosit la fața locului și transportat la spital, unde a fost consultat. Medicii au constatat ca a suferit o hemoragie la nivelul creierului din cauza supradozei de cafeină.

Din fericire, bărbatul a scăpat cu viață, dar are nevoie de câteva intervenții chirurgicale. Totuși, americanul a rămas cu sechele, având mari probleme de exprimare.

Reacția unei femei desfigurate, machiată pentru prima dată! VIRALUL la care toți au plâns... VIDEO. SpaceX a intrat în istorie. Cea mai puternică rachetă din lume, echivalentul a 18 avioane, a fost lansată pe muzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x