Antena Căutare

SOCANT! Casatorie intre un baiat de opt ani si o femeie de 61, in Africa

Un baietel de opt ani din Africa de Sud s-a casatorit cu o femeie de 61 de ani, pentru ca fantoma bunicului sau i-a zis sa o faca.

Sanele Masilela s-a casatorit cu Helen Shabangu, care mai este maritata si are si cinci copii, scrie Daily Mail. Baietelul din Tshwane, Africa de Sud, a spus ca fantoma bunicului sau i-a spus sa se casatoreasca, iar familia sa a trebuit sa se conformeze. Ei au platit miresei in varsta de 61 de ani suma de 600 de euro, iar intreaga nunta a costat alti 1300.

In ziua nuntii, Sanele, care mai are cinci frati mai mari, s-a imbracat intr-un costum argintiu si si-a pus papion. Mireasa a purtat o rochie alba, cu voal si buchet din flori. In fata celor 100 de invitati, baiatul si-a sarutat mireasa.

Desi intreaga comunitate a fost socata, familia baiatului sustine ca a fost doar un ritual. Cei doi nu au semnat vreun act si nici nu vor locui impreuna.

"Sanele a fost botezat dupa bunicul sau, care nu a avut parte de o nunta de genul acesta. Asa ca i-a cerut baiatului sa o faca. Sanele a ales-o pe Helen, pentru ca o iubeste", a declarat mama baiatului.

"Prin acest gest, el si-a facut stramosii fericiti. Daca nu ar fi facut asta, familiei mele i s-ar fi intamplat ceva rau", a mai spus femeia.

Totusi, Sanele spera ca intr-o zi sa se casatoreasca cu o femeie de varsta sa.

"Ma bucur ca m-am casatorit cu Helen, insa vreau sa merg la scoala acum si sa invat. Cand voi mai creste, ma voi casatori cu o femeie de varsta mea", a spus Sanele.

Sursa: Daily Mail

FOTO: Daily Mail / Barcroft Media

Neatza cu Razvan si Dani: Circul - viata din culise ... Observator Special: Trei motive pentru a NU creste un loris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x