Antena Căutare

ŞOCANT: Şi-a prevestit sfârşitul pe Facebook! A spus exact cum o să moară cu câteva zile înainte de tragicul eveniment

Decesul unui bărbat de 23 de ani a şocat o lume întreagă. Cu doar câteva zile înainte de tragedie, a postat pe Facebook un mesaj înfiorător, prin care şi-a prevestit moartea.

ŞOCANT: Şi-a prevestit sfârşitul pe Facebook! A spus exact cum o să moară cu câteva zile înainte de tragicul eveniment Galerie
| www.mirror.co.uk

Decesul unui bărbat de 23 de ani a şocat o lume întreagă. Cu doar câteva zile înainte de tragedie, a postat pe Facebook un mesaj înfiorător, prin care şi-a prevestit moartea.

"Mai bine mori de la vodcă decât de plictiseală", a scris Humberto Moura Fonseca pe celebra reţea de socializare, iar mesajul său a adunat zeci de like-uri din partea prietenilor.

La scurtă vreme, studentul a ieşit cu gaşca într-un club şi a băut 25 de shoturi de vodcă în mai puţin de 60 de secunde. "Imediat după asta, a spus că îi este rău şi s-a prăbuşit. Nu credeam că acel citat o să devină realitate”, a declarat un prieten al tânărului.

A fost chemată o ambulanţă, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru Humberto. Alte trei persoane au fost internate de urgenţă din cauza consumului de alcool şi a fost demarată o anchetă în acest sens.

Zi extrem de dificilă pentru toate zodiile! Horoscopul pentru 18 martie 2015... Gata, E OFICIAL: Anunţul care a înspăimântat milioane de oameni! Jumătate din populația lumii, afectată de o formă de al...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x