Antena Căutare

Șoferul a auzit zgomote sub vehicul și s-a speriat! Un ursuleţ koala a călătorit 13 kilometri agăţat de roata mașinii sale

Speriat şi aproape doborât de oboseală, abia a putut fi scos din ascunzătoare. Din fericire, avea doar răni superficiale şi a putut fi eliberat din nou în sălbăticie. Animalul a fost botezat Kelli, după numele salvatorului său.

Un şofer din Australia a descoperit în maşina sa un pasager clandestin mai puţin obişnuit. În timp ce se afla la volan, bărbatul a auzit nişte zgomote venind de sub vehicul.

Spre uimirea lui, un ursuleţ koala se ascunsese după roată. 13 kilometri a rezistat acolo animăluţul. Speriat şi aproape doborât de oboseală, abia a putut fi scos din ascunzătoare.

Din fericire, avea doar răni superficiale şi a putut fi eliberat din nou în sălbăticie. Animalul a fost botezat Kelli, după numele salvatorului său.

Norocoșii zilei: La nativii din Berbec trag banii precum un magnet! Horoscopul de luni, 18 septembrie... Alege cheia cu care ai deschide o cutie veche de lemn și află ce fel de persoană ești! Ai curaj să încerci testul?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x